Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni UZAK ŞEHİR HABERLERİ | Uzak Şehir'de Mine'ye ne oldu? Cihan, Alya'yı korumak için kaza yaptı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68c880482232a99f288ba4bd.jpg

Kadrosunda; Ozan Akbaba, Sinem Ünsal, Gonca Cilasun, Kuzey Gezer, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Atakan Özkaya, Dilin Döğer, Nazmi Kırık ve İlkay Kayku'nun yer aldığı 'Uzak Şehir' dizisinin 29. bölümü yayınlandı. Diziden öne çıkanlar şu şekilde:

68c880be2232a99f288ba4c1.jpg

Cihan sona anda havalimanına yetişerek, "Sen benim yanımda ol dünyayı karşıma alırım, gitme. Senin gitmeni istemiyorum, çünkü ben seni seviyorum" dedi. Alya ile birbirlerine sarıldılar. Cihan, "Suçlusun, sen tam 'seni seviyorum' diyecekken beni susturdun şimdi de gidiyorsun. Ne olduysa seni gördüğüm ilk 5 saniyede oldu, kalbimin bir yanı yasak olduğunu söyledi ama diğer yanı ne olursa olsun geleceğimi bildiği için bu aşkı susturamadı" ifadelerini kullandı. Alya 'istesem de gidemem artık kapılar kapandı' dedikten sonra ikili gülüşerek eve gitmek üzere yola çıktı.

68c880c72232a99f288ba4c3.jpg

ECMEL'İN NARE KARARI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Ecmel evine geri döndüğünde eşi Fidan ve kızı Zerrin kapıda karşıladı. Mine iyice Albora ailesinin evine yerleşti. Alya, Nare ile Şahin'in evlendiğini söyleyince Kaya sinirden küplere bindi. Şahin gelinlikle beraber Nare'yi ailesinin evine getirdi. Fidan ile Şahin kapıda tartışırken Ecmel sesler üzerine kapıya çıktı. Fidan, Nare'nin bir an önce evden gönderileceğini söyledi. Ecmel "İkinizde hiçbir yere gitmiyorsunuz. Madem sevdiniz birbirinizi madem nikah kıydınız o vakit hoş gelmişsin gelinim" dedi.

ALYA DA SEVGİSİNİ SÖYLEDİ

Mine, Alya ve Cihan'la karşılaştı. Cihan yaptığı rezilliklerden sonra Alya olmasa da bir daha yakın olamayacaklarını belirtti. Mine 'eğer Alya gitmezse ben Ecmel'e gideceğim. Ne oldu artık hiçbir şeyden korkmuyor musun" diye Cihan'a sordu. Cihan da, "Evet benim korkum var. Ben Alya'yı kaybetmekten korkuyorum çünkü Alya'yı seviyorum" cevabını verdi. Sadakat şoke olurken Mine canlarını acıtmak için 'Peki Ayla ölmüş kocasının kardeşini seviyor mu?' diye sordu. Alya, Cihan'ın yanına gelip elinden tutarak sevgisini itiraf etti.

68c880d12232a99f288ba4c5.jpg

BORAN'IN KATİLİ ECMEL

Sadakat, Nare ve Şahin'i gördükten sonra çılgına döndü. Cihan annesi ile konuşurken, Nare gözyaşları dökerek ailesinden destek beklediğini ifade etti. Cihan, Boran'ın katilinin Ecmel olduğunu söyleyerek evliliklerine karşı çıktığını belirtti. Şahin kesin bir delil olmadığını söyleyerek Nare'den yanında duymasını istedi. Aklı karışan Nare Şahin ile çıkacakken adamları Cihan'ın adamları önlerini kesti. Nare, "Abi bu benim kocam artık" dedi. Cihan bundan sonra konaktan ve kendisinden ümidini kesmesini isteyerek kardeşine izin verdi.

DEMİR, ECMEL'İ TEHDİT ETTİ

Demir, Zerrin, Fidan ve Ecmel konakta otururken Nare ve Şahin geldiklerinde Cihan'ın söylerini Ecmel'in yüzüne anlattılar. Demir düşünceli bir şekilde etrafı izlerken Ecmel çocuğu ve gelinine söylenenlerin iftira olduğunu belirtti. Demir eğer söylenenlerde doğruysa diyerek Ecmel'i tehdit etti.

NADİM İYİLEŞTİ

Cihan ile Alya konuştuktan sonra rüyasında abisi Boran'ı gördü. Sabahleyin Boran'ın mezarına giden Cihan bir kadının mezara çiçek bıraktığını görünce yanına yaklaşmaya çalıştı ancak kadın bir anda kaçtı. Nadim'in iyileştiğini öğrenen Cihan, hastaneye ziyarete geldi, Ecmel'in oyun yaptığını söyledi. Demir öfke dolu sözler dile getirdi, Kaya ve Cihan odadan çıktı.

CİHAN VE ECMEL KARŞI KARŞIYA

Ecmel, Albora sakinlerini konağının önünde ağırladı. Cihan haber alınca harekete geçti. Ecmel'in konağının önünde Cihan, herkese Albora ailesinin liderinin kim olduğunu gösterdi. Mine bir oyunla evden kaçtı. Cihan, Boran'ın mezarında gördüğü kadınla pazar yerinde denk geldi. Kadın 'O mezarda yatan adamın karısıyım ben" dedikten sonra uzaklaşırken Alya'dan telefon geldi. Cihan doğruca Alya ve Mine'yin yanına geçti.

CİHAN, MİNE'YE ÇARPTI

Mine'nin tehditlerine dayanamayan Cihan, onu Ecmel'in evine getirdi ve istediğini söyleyebileceğini ifade etti. Mine eve doğru giderken benim sebebim sensin diyerek bir ana arabaya yöneldi ve Alya'yı ezmek için gaza bastı. Mine'nin gözünün döndüğünü fark eden Cihan aracıyla Mine'nin aracına çarparak Alya'nın zarar görmesini engeldi ancak kaza sonrası Mine'nin kanlar içinde kaldığı görüldü.

icon
icon

9,452Konular
9,561Mesajlar
53Kullanıcılar
Gamzeli286Son üye
Üst Alt