Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Temizlik Şirketleri

benaykt

kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 May 2022
Mesajlar
276
Tepkime puanı
306
Puanları
2,152
Konum
istanbul
Site Adı: Temizlik Servisi
Site Adresi: Temizlikservisi.net
Site Konusu: Temizlik şirketleri

İstanbul temizlik şirketleri arıyorsanız hoş geldiniz. Günümüzde çokça kişi, İstanbul’da semt şeklinde örneğin Bahçeşehir temizlik şirketi gibi arayış içerisinde olmaktadır. Evin genel temizliği günümüzde çokça önemlidir. Perdeler, parke… Sırada koltuk temizliği var. Koltuk temizliği için önceden kullanmış olduğunuz kovanın içini boşaltıp çalkalayın. İçerisinde önceki temizliğinizden kalan kirler mutlaka olacaktır.

Kirlerden arındırdıktan sonra 1/3 oranında ılık su ile doldurun ve temizlik kimyasalınızı içerisine ekleyin. Koltukları temiz beziniz ile sileceksiniz fakat bezinizi iyi sıkın. Koltuğu fazla ıslatmadan bu işlemi gerçekleştirmeniz lazım çünkü koltuğun kuruması uzun süre alabilir. Koltukları eşyalarda uyguladığınız teknik ile silin. Şunu hatırlatmakta fayda var ki eğer koltuğunuzda yemek kırıntıları mevcutsa mutlaka elektrikli süpürge ile çekin. Koltuk temizliği de bu şekilde olacaktır fakat kollarınız yorulabilir. Temizlik konusunda hizmetler temizlikservisi.net ‘de sizlerle.
 
1,671Konular
1,782Mesajlar
39Kullanıcılar
DuRuSon üye
Üst Alt