Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Tek öğrencili okula arkadaş geldi! Öğrenci sayısı 2'ye çıktı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6aa7d946fd15af693c1c07e0.jpg

Ilgın ilçesi Gökçeyurt Mahallesi'ndeki Şehit Mustafa Kozlu İlkokulu’nun tek öğretmeni Muhammed Bağ, geçen eğitim-öğretim yılında okulun tek öğrencisi olan İlayda Kozlu'ya eğitim verdi.

Bu yıl 4'üncü sınıfa geçen İlayda Kozlu'ya ise arkadaş geldi. Okula yeni başlayan 1'inci sınıf öğrencisi Şerife Nur Özdemir ile birlikte okuldaki öğrenci sayıda 2'ye yükselmiş oldu.
6aa7d94dfd15af693c1c07e2.jpg

Öğretmen Muhammed Bağ da 2 öğrencisinin eğitimine, Milli Eğitim Bakanlığı'nın tüm okullarda aldığı karar doğrultusunda 'Mayamız Birlik, İlk Dersimiz Kardeşlik' temasıyla ilk derse başladı. İlayda ve Şerife Nur da okuldaki tahtaya 'Kardeşlik' yazısını yazdı. Öğrencilerin okula ulaşımına da destek olan öğretmen Bağ'ın, öğrencilerini aracıyla okula getirip, daha sonra da evlerine geri bıraktığı öğrenildi.

6aa7d94dfd15af693c1c07e4.jpg

Okullarda ilk zil çaldı! 17 milyon öğrenci yeniden sınıflarda: Eğitimde yeni değişiklikler

48,545Konular
48,616Mesajlar
66Kullanıcılar
metin22aliSon üye
Üst Alt