Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Tatile gelmişlerdi, bir aile yok oldu! 2 kızının ardından annenin de cansız bedeni bulundu

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6a7d6a212339e6b1c96936a3.jpg

İlçeye bağlı Hamzalı köyünün yüksek kesimlerinde dün sağanak etkili oldu. Kuvvetli yağış sonucu debisi yükselen Zıva Deresi taştı. Dere kenarlarında piknik yapan Mehmet-Zekiye Kırca çiftçi ile kızları Burcu ve Burçin Kırca, sele kapıldı.

6a7d6ae22339e6b1c96936bb.jpg

Mehmet Kırca kendi imkanlarıyla kurtulurken, eşi ve 2 kızı akıntıya kapılarak kayboldu. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, emniyet, itfaiye, sağlık, UMKE, ATAK ve İHH ekipleri sevk edildi.

6a7d6af02339e6b1c96936bd.jpg

Ekiplerin çalışmaları sonucu dün kaybolduğu noktadan yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta 2 kız kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı. Ekiplerin aramaları devam ederken, sabah saatlerinde kaybolduğu noktadan yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta anne Zekiye Kırca’nın da cesedi bulundu.

TATİL İÇİN GELMİŞLER

Anne ve 2 kızının cenazelerinin otopsi işlemlerinin ardından defnedileceği belirtildi.

6a7d6b012339e6b1c96936c1.jpg

Öte yandan, yaşamını yitiren kız kardeşlerden Burcu Kırca'nın İstanbul Havalimanı’nda özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, ailesiyle birlikte tatil için memleketi Giresun’a geldikleri, piknik sonrası yeniden İstanbul’a dönüş yolcuğuna geçmeyi planladıkları öğrenildi. (DHA)

6a7d6b162339e6b1c96936c5.jpg

'ÇOCUKLARINI TOPLAYIP GİTTİN, BENİ TEK BIRAKTIN'

Arama çalışmalarının sürdüğü dere kenarında gözyaşlarına hakim olamayan baba Mehmet Kırca, eşi ve kızlarına seslenerek, "Zekiye, çocuklarını toplayıp gittin, beni tek bıraktın. Burçin kızım, sana ev yapmıştım. ‘Evin güzel olmuş, burada dururum' diyordun" sözleriyle acısını dile getirdi.

6a7d6b262339e6b1c96936c7.jpg

Görgü tanıkları, iki kız kardeşin dün İstanbul'dan köye geldiklerini, gezmek ve piknik yapmak amacıyla dere kenarına gittikleri sırada yükselen sel sularına kapıldıklarını belirtti. (İHA)

Haber Detay Görsel Slider

42,177Konular
42,248Mesajlar
66Kullanıcılar
metin22aliSon üye
Üst Alt