Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Taciz iddiaları gündemde! Tayanç Ayaydın'a Doğa Lara Akkaya'dan yanıt: Daha fazla mesaj var

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68ae84170e0350bc79676aa4.jpg

HABER MERKEZİ - Birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapan Mesut Adlin’in, reşit olmayan kız çocuğuna yazdığı mesajların yayınlanmasıyla başlayan ifşa dalgası dizi ve film sektörüne sıçradı.

Eski rol arkadaşı Tayanç Ayaydın’ın sözlü ve yazılı tacizde bulunduğunu söyleyerek iddialarını desteklemek için sosyal medya hesabından mesajlarını yayınlayan Doğa Lara Akkaya, “Bu adam evli. Büyüğündür, sus dediler” ifadeleriyle yaşadığı baskıya isyan etmişti.

Özge Borak üniversiteli oldu! Okulunu sır gibi sakladı: Hangi bölümü kazandığını ilk kez açıkladı

Oyuncu, “Ben 21 yaşındaydım, ilk işimdi, ağzımı açamadım. Ben kendimi yakıyorum, kız kardeşlerimin arkasındayım, peki sizin benim arkamda duracağınıza nasıl güveneceğim? Yine yalnız mıyım?” sözleriyle sektördeki ‘sessizliğe’ tepki göstermişti.

68ae83c00e0350bc79676a9e.jpg

10 yıllık evli olan Tayanç Ayaydın’ın, Akkaya’ya, “Dünyanın en güzel kadını!” ve “Bana bir fotoğraf at içinde sadece sen olsun” gibi ifadeler kullandığı görülmüştü.

Ünlü komedyen hakkında şoke eden taciz iddiası! Mesut Süre'den ilk açıklama

İddialar sonrası sessizliğini koruyan Tayanç Ayaydın, dün açıklama yapmıştı. Tayanç Ayaydın bir mesaj attığını, konuyu yargıya taşıyacağını dile getirmişti.

TAYANÇ AYAYDIN'IN AÇIKLAMASI

CEVAP GELDİ

Yaşadığı duruma sessiz kalmayan Doğa Lara Akkaya açıklama yanıt verdi. Genç oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Bu açıklamayı yaptığıma inanamıyorum gerçekten. Ondan öncesinde atılan mesajları yayınlamadım, beyanım için o kadarının yeterli olduğunu düşünmüştüm. Daha fazla ekran görüntüsü var isterseniz Tayanç bey ama sizin canınız sıkılmasın şimdi yargı yoluna başvuracaksınız madem. Beyefendi sonrasında yazmadım diyor ya haklı. Herkes attığı mesajları gördü ve engelledim bir süre. Ve orada hep birlikte bunun artık bir taciz seviyesine olduğunu ve ne yapabileceğimizi konuştuk. Öncesinde yazdığı mesajları ve benim yalnız olduğum anları kolladığını, defalarca 'keşke yaşın biraz daha büyük olsak, öyle durursan öpeceğim' gibi iğrenç laflar edip beni nasıl bir duruma soktuğunu unutuyor galiba.

68ae83e10e0350bc79676aa1.jpg

icon
icon

8,756Konular
8,865Mesajlar
50Kullanıcılar
seocu35Son üye
Üst Alt