HABER MERKEZİ - Survivor All Star 2025 sezonu sona erdi. Bu sezonun şampiyonu Adem Kılıççı oldu. Survivor'da Adem ile aynı takımda yarışan isimlerden biri de Çılgın Sedat'tı. 51 yaşındaki sanatçı Survivor'da gösterdiği performansla adından söz ettirmişti.

Survivor All Star 2025'e katılma sürecini anlatan Çılgın Sedat, "İlk arandığımda çok heyecanlandım. Çünkü bundan birkaç sene önce davet edildiğimde sonra bir sıkıntı oldu ve tekrar alınamamıştım. Ama fark etmez sonrası olur diye düşündüm. Süper bir antrenman süreci geçiremedim ama çalıştım kendimce." demişti.

Survivor bittikten sonra yeni hayatına başlayan ve Fransa'da da evinin olduğunu belirten Çılgın Sedat, canlı yayına katıldı. Gel Konuşalım'da Survivor ile ilgili bilgi veren Çılgın Sedat, yarışmaya bu sezon katılıp katılmayacağını açıkladı.
Survivor Almeda resmen boşandı! İtiraf gibi açıklama: Hiç masum değildim
"İLK DEFA SÖYLEYECEĞİM..."
Çılgın Sedat, "Beni ne zaman çağırsa Acun ağabey, seve seve Survivor'a giderim. Zoru başarmayı seviyorum, ilk defa söyleyeceğim kimse bilmiyor. Ben orada gizli 25 gün oruç tuttum." açıklamasında bulundu.
Sedat sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi: Bende bu sene müthiş bir sakinlik vardı. Çünkü giderken eşime söz verdim. 2017'de çok kavga etmiştim. Geçti bitti benim orada kaldı. Bu sezon efsane olacağını söyleyeyim.
Pınar Deniz iç ısıtan kareleri paylaştı! İşte minik Fikret Hakan'ın son hali