Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Sosyal medya detoksunu bozdu! Hande Erçel'den ayrılık sonrası ilk paylaşım

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68c55b033272e7f520f03e0a.jpg

HABER MERKEZİ - Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı çifti magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Evlenmeleri beklenen çiftin sürpriz ayrılığı sevenlerini üzdü.

Düğün sonrası mutlu anlar! Sinem Kobal gelinleri Katie Christie ile karelerini paylaştı

İlk önce Hande Erçel, Instagram hesabından Hakan Sabancı ile olan fotoğraflarını kaldırmıştı.

68c55c3c3272e7f520f03e14.jpg

Çift, ayrılık haberleriyle ilgili resmi bir açıklama yapmazken, sosyal medyada birbirlerini takip etmeye devam ettikleri görüldü. Erçel'in ardından Hakan Sabancı da birlikte yer aldıkları tüm kareleri Instagram hesabından kaldırmıştı.

Haluk Levent sevenlerini korkuttu! Hastaneye kaldırıldı

HANDE ERÇEL SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Hande Erçel, ayrılık sonrası ilk defa İstanbul Havalimanı'nda görüntülenmişti. Gazete Magazin mikrofonuna konuşan oyuncu, 'Hakan Bey ile ayrılığınızla ilgili hiç açıklama yapmayacak mısınız sorusuna Erçel, ''Bu konuda konuşmayacağım, teşekkür ederim. Zafer Bayramı'nız kutlu olsun. Konuşmak istemiyorum, bir daha söylüyorum konuşmayacağım.' yanıtını vermişti.

68c55c4d3272e7f520f03e16.jpg

HAKAN SABANCI: ALDATMA SÖZ KONUSU DEĞİL

Hakan Sabancı, Gel Konuşalım programında sunucu Ece Erken'e konuşmuştu. Sabancı, "Ayrılık hakkında konuşmak istemiyorum. Bizim özelimiz ama aldatma ile ilgili bir durum söz konusu değil" ifadelerini kullanmıştı.

10 yıl sonra bir ilki yaşadı! Mutlu Kaya'nın anlattıkları duygulandırdı: Ölen ablama söz verdim

ARZU SABANCI: YANLIŞ YORUMLANDI

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın ardından ünlü iş insanının annesi Arzu Sabancı da sürpriz ayrılığın ardından ilk defa konuşmuştu.

Sabancı, mesajında şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni
Ekin Mert Daymaz ve Beliz Yürekli aşkından ilk kare! İfşa ve yaş farkına tepki gösterdi

GÜNLER SONRA YENİ PAYLAŞIM

Ayrılıkla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan güzel oyuncu, bir süredir ara verdiği sosyal medya paylaşımlarına geri döndü.

Hande Erçel, 32,2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından hikaye paylaştı. Erçel, setten çekilmiş yeni karesini 'Hello' notuyla yayımladı.

icon
icon

9,374Konular
9,483Mesajlar
52Kullanıcılar
onur129Son üye
Üst Alt