Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni SON HABERLER: Seda Bakan ve Hadise arasında neler oluyor? Küstüler mi? Ünlü oyuncu ilk kez konuştu

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6781ff64534a254e2cc778a3.jpg

Seçkin ŞENVARDAR -Bir dijital platformda yayınlanan ve başrollerinde Hadise ve Seda Bakan'ın rol aldığı dizide Hadise'nin oyunculuğu çok konuşulmuştu. Aynı zamanda iki yakın dost olan ünlü isimler galada el ele beraber boy göstermişti.

Galada aynı elbiseyi giyen Seda Bakan ve Hadise arasında bazı sorunlar olduğu iddia edildi.

Seda Bakan'ın Instagram hesabından "Son projede harcattın kendini" yorumunu beğenmesi iddiaları iyice güçlendirdi.

6781fdf8534a254e2cc77895.jpg

YORUMU BEĞENMESİ OLAY OLDU

Geçtiğimiz akşam bir ödül töreninde görüntülenen ünlü oyuncu Seda Bakan, beğendiği bu yorum sonrası çıkan haberlerle ilgili ilk kez konuştu.

Ferdi Tayfur şarkılarında telif olacak mı? MESAM son noktayı koydu

Başarılı oyuncu Seda Bakan kendisine yazan bir takipçisinin Hadise ile oynadığı diziyi kast ederek ‘Son projede harcattın kendini' şeklindeki yorumu beğenmesine açıklık getirdi.

6781fe83534a254e2cc77899.jpg

Katıldığı ödül töreninde konuşan Bakan, Hadise ile aralarında ‘beğeni’ krizi olmadığını ve yanlışlıkla beğeni attığını söyledi.

Duygu Sarışın, Mete Atatüre ile aşk iddialarını doğruladı! 'Her şey yolunda, mutluyuz'

''SAMİMİYETİNE İNANIYORUM''

“İnsan kendisine öyle bir şey söyler mi?” diyerek söz konusu yorum için konuşan Seda Bakan, duruma açıklık getirip şöyle konuştu:

6781fe91534a254e2cc7789b.jpg

“Bazen seri beğeniye bağlıyorum. Tanıdıklarıma beğeni atarken onu da kenarda yanlışlıkla beğenmiş de olabilirim. Belki kızım Leyla’nın eline gelmiş olabilir. İnsanlar yorumlarımın altındaki yorumlarımı ciddiye alsınlar, beğenilere çok takılmasınlar. Hadise’yi çok seviyorum, kalbine ve samimiyetini inanıyorum”

İstanbul'da altın varaklı bina yaptıran Kobra Murat dolandırıldı! 'Dediğime pişman oldum'

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,341Konular
16,411Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt