Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son Haberler: Kubilay Aka - Hafsanur Sancaktutan çiftinden yeni Instagram paylaşımı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6875e3e4c4317961fa4031b6.jpg

HABER MERKEZİ - “Vatanım Sensin”, “Aşk 101”, “İnci Taneleri”, “Zaferin Rengi”, “Arif V 216” gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Kubilay Aka, geçtiğimiz aylarda İbrahim Selim’in “İbrahim Selim İle Bu Gece” Youtube programına konuk olmuştu. Hafsanur Sancaktutan ile olan ilişkisi hakkında konuşan oyuncu, sosyal medyada ilgi odağı olmuştu.

Survivor İsmail Balaban baba oldu! Eşi İlayda Şeker doğum sonrası sağlık durumunu açıkladı

Ünlü oyuncu, sevgilisi Sancaktutan ile tanışma hikayesini; "5-6 sene önce bir reklam filminde beraber oynarken tanıştık ama o zaman aramızda hiç böyle bir şey olmadı. Sonra da aynı ajansta olduğumuz için etkinliklerde bir araya geliyorduk. Hiç birbirimize öyle bakmamıştık. Sonra ben öyle bakmış bulundum." şeklinde anlatmıştı.

6875e6b9c4317961fa4031da.jpg

''UĞRAŞTIM BAYAĞI''

Aka, sözlerinin devamında; "Ben tavladım diyebiliriz. Hiç istemiyordu, uğraştım bayağı. Üzerime yapışan çapkınlık imajının farkındaydı. Bir korku olabilirdi güven adına ama onları aştık. Son bir senedir birbirimize gayet güzel ifade ediyoruz kendimizi" diye konuşmuştu.

Eski sevgilisini hemen unuttu! Aslı Bekiroğlu yeni aşkını resmen ilan etti

AŞK POZUNA BEĞENİ YAĞDI

Çiftin aşkı doludizgin devam ederken ünlü oyuncudan sürpriz bir paylaşım geldi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Aka, sevgilisiyle yer aldıkları kareyi Instagram hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.

6875e73bc4317961fa4031e0.jpg

Aşk dolu poza, çiftin takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Zeynep Sever Demirel küçüklük halini paylaşarak uyardı! 'Babasına benziyor diyeni engellerim'

icon
icon

7,229Konular
7,342Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt