Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son Haberler: İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak son 25 ayda 3 kez karakolluk oldu! Bodrum detayı dikkat çekti

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6888a20f3f27d3361d1537a7.jpg

HABER MERKEZİ - Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in 23 yıl sonra kabul ettiği kızı şarkıcı Dilan Çıtak, magazin gündeminden düşmüyor. Çıtak, birkaç gündür Bodrum'da yaşanan olayla manşetleri süslüyor.İbrahim Tatlıses'in çocukları Dilan Çıtak ve Ahmet Tatlıses ile yaşadığı sorun biliniyor. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'a gönderme yapmıştı.

Ünlü çiftin yeni tatil rotası belli oldu! Yeni imaj sonrası ilk aşk pozu

''İYİ BİR BABAYIM''

Tatlıses, “Bütün evlatlarıma karşı iyi bir babayım. Bir kişi hariç. Halkın adamıyım. Türküm, Türk olduğum için de iftihar ediyorum. Melek de benim kızım Urfa'da da iki kızım 3 tane kızım var. Dördünü saymıyorum. Elif Ada zaten bebek. Ben 72 yaşındayım hala çalışıyorum. Bana ne yaptılarsa çocukları aynen onlara yapsın.” açıklamasında bulunmuştu.

6888a2613f27d3361d1537ad.jpg

TATLISES SOYADI KRİZİ

Dilan Çıtak, “Hiç üzerime alınmıyorum. Çokta ilgilenmiyorum. Oralar benim çok fazla ilgilendiğim kısımlar olmuyor. Ben daha çok hayvan meselelerine, insan meselelerine üzülüyorum. Böyle boş meselelerle ilgilenmiyorum” yanıtını vermişti.

Turabi'den Acun Ilıcalı'ya 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' göndermesi! 'Reyting rekorları kırar'

Soyadı sorusuna ise Çıtak ise şu yanıtı vermişti: Buna cevap vermeyeyim. Hiç ait olmadığınız bir bedende olmak sizi mutlu eder mi? Etmez. Saygı da bir yere kadar. Ben gereken saygıyı gösterdim. Şu an kendi soyadımla, eşimin soyadıyla çok mutluyum.

6888a2b83f27d3361d1537b1.jpg

3 KEZ KARAKOLLUK OLDU

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, yaşadığı olaylarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Çıtak, son iki yılda 3 kez karakolluk oldu. Şarkıcı Çıtak'ın 3 olayı da Bodrum'la ilgili yaşaması dikkatlerden kaçmadı.
İşte, ünlü ismin karıştığı kavgaların yeri ve tarihi...

6888a2d33f27d3361d1537b3.jpg

TARİH: 17.07.2023 - HAVALİMANINDA YÜKSEK SES KAVGASI

35 yaşındaki Dilan Çıtak Tatlıses, İstanbul Havalimanı'nda kendisini yüksek sesle konuştuğu gerekçesiyle uyaran vatandaşlarla tartışarak karakolluk olmuştu. Dört erkeğin üzerine yürüyerek hakaret ve tehditler savurduğunu iddia eden şarkıcı ''Üzerimize yürüyen bu şahısların üzerine elime geçen her şeyi fırlatmaya başladım.'' diye konuşmuştu.

Çıtak, Bodrum'a gitmek için İstanbul Havalimanı'na gitti. Uçakta telefonuyla konuşan Tatlıses, bir yolcu tarafından yüksek sesle konuştuğu gerekçesiyle uyarılmıştı. Kavga bir anda büyüyünce kendisini ve yardımcısını korumak için eline geçirdiği her şeyi karşısındaki kişilere fırlatan Dilan Çıtak Tatlıses, havalimanı karakoluna giderek şikayetçi olmuştu.

6888a2ea3f27d3361d1537b5.jpg

TARİH: 17.09.2024 - BODRUM UÇAĞINDA KEDİ KAVGASI

Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta bulunan Dilan Çıtak Tatlıses ile kedisi için kendisini uyaran kabin memuru arasında tartışma çıkmıştı. Uçak, İstanbul Havalimanı’na iniş yapmasının ardından kabin memurları, Dilan Çıtak'tan şikayetçi olmuştu. Kedisinin ilk kez uçağa bindiğini belirten şarkıcı, "sesini yükseltti" dediği hostese tepki göstermişti.

KARA LİSTEYE ALINDI

THY kabin memuru, kendisine saldıran Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi olmuştu. Dilan Çıtak burada verdiği ifadenin ardından havalimanından ayrılmıştı. Dilan Çıtak, THY'nin istenmeyen yolcuları içeren 'Kara Liste'sine dahil edilmişti.

6888a2fd3f27d3361d1537b7.jpg

TARİH: 27.07.2025 - BODRUM'DA POLİSİN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 'dur' ihtarına uymayıp, aracını polisin üzerine sürünce gözaltına alınan ve 'Görevli memura tehdit ve görevini yaptırmama' suçlarından adliyeye sevk edilen İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak gözaltına alındı.

Dilan Çıtak, 'Görevli memura tehdit ve görevini yaptırmama' suçlarından adliyeye sevk edildi. Çıtak'ın savcılıktaki ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip, "Panikledim, stres yaşadım" dediği öğrenildi.Çıtak, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dilan Çıtak Bodrum'da ortalığı birbirine katmıştı! Babası İbrahim Tatlıses ilk defa konuştu

icon
icon

7,768Konular
7,881Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt