Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Sıla Türkoğlu tanışma hikayesini ilk kez anlattı! İtirafı herkesi şaşırttı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
682ff5dda12e54de7c10e75e.jpg

Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolüyle üne kavuşan Sıla Türkoğlu, bir süredir iş insanı Ata Ayyıldız ile aşk yaşıyor. 26 yaşındaki güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, kariyeri ve aşk hayatıyla da magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Sevgilisiyle birlikte yurt dışı tatillerini tercih eden güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde Fransa'ya gitti. Fransa'dan peş peşe paylaşım yapan Türkoğlu'nun kombini oldukça beğenildi.

682ff50aa12e54de7c10e751.jpg

682ff51fa12e54de7c10e758.jpg

Geçtiğimiz yıl aşkını ilan eden Sıla Türkoğlu, sevgilisiyle tanışma hikayesini anlattı. ‘Empati’ programına konuk olan oyuncu, “Ata ile iki sene önce tesadüfen gittiğim kahvaltı dükkanında tanıştım. O esnada benim hayatımda biri vardı. Aylar sonra ilişkim bitti. Sosyal medyadan beni takip ettiğini fark ettim. Takibine geri döndüm” dedi.

682ff580a12e54de7c10e75c.jpg

NİŞANLANDILAR MI?

Türkoğlu, ilişkilerinin ikinci haftasında çıkan “Nişanlandılar” iddialarını, “Köpeğimi almak için ailemin evine gittik. Bir fotoğrafla ‘nişanlandılar’ yazıldı” sözleriyle yalanladı.

icon
icon

6,095Konular
6,207Mesajlar
48Kullanıcılar
NosbSon üye
Üst Alt