Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Robert Pattinson bıraktı hayranları bırakamadı! Yıllar sonra Twilight itirafı: Ona mı takıldınız?

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
679498d5a92749775868947a.jpg

HABER MERKEZİ - 2008-2012'ye damga vuran 5 filmlik Alacakaranlık (Twilight), serisinde başrol oynayan ve bu yapımlar sayesinde yıldızı parlayan Robert Pattinson, şimdilerde baba olmanın heyecanını yaşıyor. Suki Waterhouse ile aşkını dolu dizgin yaşamaya devam eden Robert Pattinson hala Edward Cullen karakterinden sıyrılmış değil. Hayranlarının tepkisine şaşıran ünlü oyuncudan yıllar sonra Edward Cullen itirafı geldi.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; Pattinson, "İnsanların bana 'Adamım, Alacakaranlık vampir türünü mahvetti' deyip durmasına bayılıyorum. Ona mı takıldınız, kaldınız? Neredeyse 20 yıl önce olan bir şey sizi nasıl üzmeyi sürdürebilir? Bu çılgınca" dedi.

Tuba Özay acile kaldırıldı söyledikleri şoke etti! ' 3-4 senedir bu konuyu araştırıyorum'
Sürpriz aşk kaldığı yerden devam ediyor! Wanda Nara'nın genç sevgilisiyle keyfi yerinde

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,502Konular
16,572Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt