Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Rafet El Roman'dan Ferdi Tayfur'a: Benim ekolüm, benim canımdı!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
677a54914870ab9862fcbcae.jpg

Sanatçı Ferdi Tayfur, 2 Ocak tarihinde, Antalya'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.Ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur,4 Ocak'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Tayfur AKM'deki törenin ardından İkindi vaktini müteakip Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, sanatçının çocukları taziyeleri kabul etti.

milliyet.jpg

SANAT CAMİASI AKIN ETTİ

Tedavi gördüğü hastanede 2 Ocak'ta vefat eden Ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur, son yolculuğuna uğurlandı. Tayfur'un hayranlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen törene, kültür ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Usta sanatçının Türk bayrağına sarılı tabutu, kılınan namazın ardından Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

milliyet.jpg

"HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Rafet El Roman, 70 yaşında hayatını kaybeden Türk müziğinin ‘Babası’ Ferdi Tayfur’u da andı: “Ferdi Tayfur benim ekolüm, benim canımdı. Çocukluğumda ilk ezberlediği şarkı ‘Gurbet’ şarkısıdır. O yıllarda annem babam Almanya'ya işçi ailesi olarak gitmiştir. Biz bunu günlerce dinler annemi düşünürdük. Çocukluğumdan şu yaşıma kadar o kadar anım var ki. Arabesk için, müzik dünyası için Ferdi Tayfur çok değerli bir insandı. Hepimizin başı sağ olsun.

677a54104870ab9862fcbca6.jpg

Ferdi Tayfur'un cenazesinde ortalık karışmıştı! Necla Nazır'a Şirin Gözalıcı'dan yanıt

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,486Konular
16,556Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt