Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

PDF Kitap İndir

benaykt

kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 May 2022
Mesajlar
276
Tepkime puanı
306
Puanları
2,152
Konum
istanbul
Site Adresi: Kitabipdfindir.com
Site Konusu: PDF kitap, E kitap indir

E kitap ve PDF kitap indir sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. Bugün okunabilecek bazı kitap tavsiyelerinde bulunacağız sizlere. Markus Zusak tarafından ele alınan bu kitap çoğumuzun bildiği Kitap Hırsızının da yazarıdır. Wolfe Kardeşler üçlemesinin ilk kitabı olan Köpek Düşleri kitabı, genç bir çocuğun kendini keşfetmesini dünyayla arasında sağlayacağı uyumu anlatmaktadır. Gençlerin okuma alışkanlığına başlamasında oldukça yardımcı olan bu akıcı sade dille ele alınmış kitabı gençlere tavsiye edebiliriz.

logo-1.png


PDF Kitap İndir

PDF kitap indir ve E kitap indir konulu sitede 7den 70’e herkesin okuyabileceği sade ve akıcı bir şekilde ele alınmış olan bu kitap oldukça başarılıdır. Bu kitap da gün geçtikçe hastalığı sebebiyle görme yetisini kaybeden çocuğun öyküsü anlatılmaktadır. Sizler de dilediğiniz kitabı kolay bir şekilde indirebilir ve okuyabilirsiniz.

https://www.kitabipdfindir.com/
 
1,676Konular
1,787Mesajlar
39Kullanıcılar
DuRuSon üye
Üst Alt