Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Özel, İzmir söylentilerine yanıt verdi: Bu bir travma olur

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6a6fcb9c9d135baaf650b796.jpg

Özel, T24’te yayımlanan röportajında Tugay’la ilgili soru üzerine şunları söyledi: “Cemil Bey butlana tepki olarak istifa etti. ‘Bir an önce partileşmek lazım’ dedi. AK Parti’ye geçeceği iddialarını kesin bir dille reddetti. Böyle bir şey hayata geçecek olursa İzmir’dekilerin yüzüne nasıl bakacak, bizim yüzümüze, ailesine nasıl bakacak? Bu tarih önünde yeni bir travma olur. Biz seçim gecesi kutlama yaparken o travmayı atlatırız ama bazılarının hayatında ömür boyu kalır.”

CHP ile ittifak

Özel, “mutlak butlan” kararının Yargıtay tarafından bozulma ihtimaliyle ilgili olarak da “CHP kimin elinde kalırsa kalsın ama dostların elinde kalsın. Kendisi adına bir hırsın kurbanı olmuşların değil, AK Parti yargısıyla iş tutanların değil. Bunu istemeyenlerin elinde kalsın. Biz o CHP ile bir de oluruz, kol kola da oluruz, ittifak da oluruz, her şey konuşulur” dedi.

6a6fcbad9d135baaf650b798.jpg

Mamak Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi Temel Atma Töreni’ne katılan Özel, “Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan. Siz bu yoldan dönmedikçe biz bu yoldan dönmeyeceğiz. Şunu herkes bilsin ki yol cümleden uludur. Yol cümlemizden uludur. Yol yolcudan, yol yolculardan uludur” dedi.

‘Yasayla ilgili bir metin paylaşılmadı’

Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili yasayı destekleyip desteklemeyecekleriyle ilgili soruya da Özet şu yanıtı verdi: “Bizim Kürt meselesiyle ilgili tavrımız ya da barışa dair umudumuz, desteğimiz konjonktürel bir mesele değil. Bu ilkesel bir mesele ve bu temel yaklaşımın dışına ben çıkmam; arkadaşlarımızın da bu noktada, bu temel yaklaşımda bir problemi yok. Şu anda hani ‘Bütün partilerin mutabakatıyla geliyor’ falan gibi söylemle tarif edilen çalışma, bir ziyaret ya da bir metni paylaşma gibi bir şey olmadığı için bilmiyorum, yani ne geldiğini. Bizim böyle bir mutabakatımız yok ama başta söylediğim gibi ilkesel olarak meselenin çözümüne yönelik bakıyoruz.”

39,904Konular
39,975Mesajlar
66Kullanıcılar
metin22aliSon üye
Üst Alt