Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Özel: Gönül dünyamda Kemal Bey’e yer kalmadı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6a99f661840dff00b4195d39.jpg

Soruları yanıtlayan Özel, özetle şunları söyledi:

TOKALAŞMA ELEŞTİRİLERİNE YANIT: Bu hafta rahmetli Cevdet Selvi’nin cenazesi ve Adli Yıl açılışında iki kez tokalaşma oldu, ikisi de gündem oldu. Birincisi bir cenazede tokalaşmamak, benim yanımda eşini kaybetmiş ağlayan Cevdet Selvi’nin eşi dururken bir siyasi gerilim yansıtmak cenazeye, cenaze sahiplerine saygısızlıktır. Adli yıl açılışında da, ben 10 dakika kadar önceden gittim. Oturuyorum. Kemal Bey de gelmiş, yerine geçerken beni gördü ve bana doğru geldi. Benden 30-35 yaş büyük bir insan elini uzatmış. Ben de kalktım, kalkarken daha toparlanırken ondan sonra bir fotoğraf. Ondan sonra ‘Vay efendim işte Özgür Özel gülümsedi mi?’ ‘Efendim eğildi mi?’ Ayağa kalkarken ki o bir anlık şey işte. Neler yazmadılar?

MEMLEKETE YAPILANI AFFETMEM: Mutlak butlan kararı çıktı. Ne teklifler, ne teklifler... Orada görüştükleri partinin işte örneğin Bülent Kuşoğlu. Saklı değil, gizli değil, kime dediği belli. ‘Ya Özgür Bey, Cumhurbaşkanı adayı olabilir. Neden olmasın?’ gibi laflar. Hiç duymadım bile. Çünkü öyle bir niyetim, hevesim yok.. Benim gönül dünyamda Kemal Bey’e toplu iğnenin başı kadar yer kalmamış. Neden kalmamış biliyor musun? Ben de o kadar kolay affederim ki... Ama namusuma, şerefime, memlekete bu yapılanı ömrümün boyunca ne ben affedeceğim, ne arkadaşlarım affedecek...

İKİ GÜÇLÜ ADAYIM VAR: (Şu anda hiç kimse 50 + 1’e ulaşacak durumda değil): Bırakırlarsa Ekrem ve Mansur Başkan, ikisi de ayrı ayrı Erdoğan’ı ilk turda yenecek potansiyeldeler. İlk turda Erdoğan’ı yeniyor anketlere göre.

ADAYLIK HEVESİM YOK: Kendimle ilgili bir Cumhurbaşkanı adaylığı hevesim asla yok.

YENİ Parti’den ‘saha’ yönergesi

YENİ Parti milletvekilleri 10 Eylül itibarıyla sahaya inecek, görevlendirdikleri illerdeki durumu raporlayacak. Genel Merkez, saha çalışmalarına ilişkin bir yönerge hazırladı. Saha çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlar şöyle sıralandı:

■ Saha çalışma programları; vatandaşlarımızla el ele tutuşarak, göz hizasında onlarla dertleşerek önerilerini ve beklentilerini ilk elden toplamaya yönelik faaliyet ve çalışmalar ekseninde tasarlanmalıdır.

■ Vatandaşlarımızla buluşmalarda; diğer partileri eleştiren, çözümsüzlüğü ve umutsuzluğu besleyen negatif bir dil yerine, daha çok vatandaşların görüş, öneri ve düşüncelerini almaya yönelik tavır içinde YENİ Partimizin örgütlenme modelini, yeni yönlerini, temel politikalarını, hedeflerini ve çözüm önerilerini öne çıkaran pozitif bir dil kullanılmalıdır.MEHTAP GÖKDEMİR Ankara

46,365Konular
46,436Mesajlar
66Kullanıcılar
metin22aliSon üye
Üst Alt