HABER MERKEZİ - Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, Kasım 2023’te “dolandırıcılık” ve “kara para aklama” suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Cezaevindeyken Anoreksiya Nervoza teşhisi konulan Nihal Candan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kısa süre önce tahliye edilmişti.
2. kez kalbi duran 30 yaşındaki internet fenomeni Nihal Candan, geçtiğimiz ay hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede 20 Haziran akşamı hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Nihal Candan için Levent'te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
ANNESİNDEN DUYGUSAL PAYLAŞIM
Nihal Candan'ın vefatının ardından annesinden duygusal bir paylaşım geldi. Kızının mezarını ziyaret eden Umut Candan, "Allah'ım evladımı sana emanet ediyorum, senden sonra da Fatma anamıza emanet ediyorum" yazdı.

BAHAR CANDAN MERSİN'DE GÖRÜNTÜLENDİ
Öte yandan ablasını kaybeden Bahar Candan Mersin'de görüntülendi. Bu görüntüler sonrası ise anne Candan'dan bir paylaşım daha geldi. Umut Candan, şu ifadelere yer verdi:

Nihal'i öldürdünüz Bahar'ı da öldürmeye çalışmayın. Siz uzaktan gerçeği bilemezsiniz. Bahar'ı rahat bırakın.

MESAJ PAYLAŞTI
Anne Candan bir mesaj daha paylaştı. Nihal Candan'ıneski eşi Faruk Çiçek'e attığı mesajı paylaşan Candan, yoğun bakım bilgisini mesajla ilettiği görüldü. Mesaja cevap alamayan Umut Candan, "Bu kadının üzerine kadın koklayan adam da akıl var mıydı ki... Onu adam yerine koyup da dertlere düştün. Bin kere dedim ama gönlüne laf anlatamadım." ifadelerini kullandı.