Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Mustafa Sandal'dan Lvbel C5'e gönderme, İrem Derici araya girdi! ‘Miyav Miyav’ diye bir şarkı mı yapsam?'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6885d2513f27d3361d152a1b.jpg

HABER MERKEZİ-Şarkıları, sahne dansı ve sahne kostümleri ile sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, rapçi Lvbel C5’in “Havhavhav” adlı şarkısına göndermede bulunmuştu. İkili arasındaki gerginlik gündeme damga vurdu. geldi.

"SEN MUSTAFA SANDAL’SIN’ DEDİM"

6885d06a3f27d3361d152a0a.jpg

Sandal, “Bir ara düşündüm, ‘Miyav Miyav’ diye bir şarkı mı yapsam? diye. Sonra ‘Sen Mustafa Sandal’sın’ dedim. İçime sinmedi,” ifadelerini kullanarak şarkıya mizahi bir dille eleştiri getirmişti.

Bu eleştirilere sessiz kalmayan Lvbel C5 olarak tanınan Süleyman Burak Bodur, beklenmedik çıkışla Sandal'a cevap verdi.

6885d2323f27d3361d152a11.jpg

“ONA ŞARKI VERMEM”

Mustafa Sandal’ın sözlerine kayıtsız kalmayan Lvbel C5 ise yaptığı açıklamada, Sandal’a gönderme yaparak, “Onun böyle bir efekt yakalaması çok zor. Premium üyesiyse açsın Spotify'ı, dinleyenlere baksın. Yoksa ben verebilirim. Ama ona şarkı vermem,” ifadelerini kullandı.

6885d2443f27d3361d152a14.jpg

"SÖYLEDİKLERİNE DE KIRILMADIM, GÜLDÜM"

Mustafa Sandal atışmanın ardından X üzerinden genç rapçiye hitaben dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Paylaşımında, "Sevgili kardeşim; Sağ olsunlar halkımız 31 sene önce bana sınırsız premium üyeliği verdi, tasalanma ;) Bizim zamanımızda tıklama botları falan yoktu. Biz yüreklere dokunmuşuz ki, çok şükür bugünlere gelmişiz. Tıklansın diye havhav miyav yerine, kendi tarzımla Aşkına Destan'ı yaptım dedim sahnede. Dönemin mizacına eleştiriydi. Esprim seni kırdıysa Mustafa abinin kusuruna bakma. Genç bir kardeşimi üzmek istemem. Sataşanlardan değil, kalıcı ve yüreklere dokunanlardan olmanı temenni ederim. Söylediklerine de kırılmadım, hatta güldüm. Müzik yolculuğunda sonsuz başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

6885cfc73f27d3361d1529fc.jpg

İREM DERİCİ ARAYA GİRDİ

Tartışmaların arasına İrem Derici girdi. Derici sosyal medya hesabından Mustafa Sandal'a seslendi.

Derici,"Önce biz laf atıyoruz Burak'a. Ki bende bunu yaptım. EE adam da cevap veriyor normal olarak. Sonra sanki o başlatmış gibi coşuyoruz. Sev sevme kimseye bir zararı yok, işini yapıyor kenara çekiliyor. Ben artık baba barış elçisiyim çocuklar, herkes birbirini sevsin yoksa bir sonraki hikayedeki abla olacağım." dedi.

Defne Samyeli fit vücudunun sırrını paylaştı!

6885cfd43f27d3361d1529fe.jpg

"MUSTAFA ABİ DE KAYDIMIZI ALSIN"

Ünlü rapçi de İrem Derici'ye cevap verdi.

"Ft yapalım Mustafa abi de kaydımızı alsın. O 31 senedir bu işi yaptığı için iyi biliyor." ifadelerini kullandı.

"HAFTAYA BULUŞALIM"

Derici buzları eritmek için ikiliye teklif yaptı.

Paylaşımına, "Mustafamın bir şarkısına yapalım hatta.Ay bir araya gelseniz de bayılırsınız birbirinize. Haydi haftaya buluşalım. Ne dersin king Mustafa Sandal. Kalp kalp kalp" notunu düştü.

Gonca Vuslateri siyah saçlarından vazgeçti! İşte yeni imajı

icon
icon

7,619Konular
7,732Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt