Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni MAGAZİN HABERLERİ: 'Aşk orucu tuttum' diyen Saba Tümer gizemli arkadaşıyla yakalandı!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67273dd4d2212910a9e9f927.jpg

YouTube üzerinden yaptığı programla adından söz ettiren ünlü sunucu Saba Tümer, geçtiğimiz aylarda aşk hayatıyla ilgili şaşırtan açıklamalar yapmıştı.

Ünlü isim, 'Ben bir yıl aşk orucu tuttum, ilişki yaşamadım kimseyle, el ele bile tutuşmadım. Bu şekilde yaparsan, ondan sonra da gerçek aşkın sana geleceğine dair bir inanış var. Denedim bakalım yeni bitti. Şimdi gerçek aşkı bekliyorum' demişti.

milliyet.jpg

SOBELENDİ

Saba Tümer, önceki gece Bebek’teki bir otelden gizemli bir beyefendi ile çıkarken objektiflere takıldı. Flaşların patlamasıyla kendini saklamaya çalışan beyefendi, aracın içinde adeta görünmez olmaya çalıştı.

Geceye Etiler’deki “Kütüphane” isimli mekanda devam eden ikili, çıkışta tekrar beraber görüntülendi.

67273d5dd2212910a9e9f91d.jpg

PANİK OLDU

Muhabirlerin, “Beyefendi yeni sevgiliniz mi, aradığınız aşkı buldunuz mu?” sorusuna Tümer, kahkaha atarak “Teşekkür ederim” demekle yetindi. Beyefendinin panik hali dikkat çekerken, Tümer’in rahat tavırları da gözden kaçmadı.

67273da1d2212910a9e9f923.jpg

Saba Tümer'den 'aşk orucu' itirafı! 'El ele bile tutuşmadım''
Saba Tümer telefonu elinden düşürmedi! Verdiği kilolar dikkat çekti

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,395Konular
16,465Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt