Malzemeler:
- 1 Bayat Ekmek
- 2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşarpeyniri
- 3 Çorba Kaşığı Margarin
- 4 Su Bardağı Su
- Tuz
Yapılışı:
Bayat ekmeği küçük küpler halinde doğrayıp tuzlu suda haşlayın ve süzün.
Fırın kalıbını yağlayıp bir sıra ***** peyniri rendesi serpin ve üzerini kaplayacak kadar ekmek yerleştirin.
Bir kat peynir rendesi bir kat ekmek şeklinde malzemeyi kar kat döşeyin. Son olarak peynir rendesini serpin. Üzerine eritilmiş margarini gezdirin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
- 1 Bayat Ekmek
- 2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşarpeyniri
- 3 Çorba Kaşığı Margarin
- 4 Su Bardağı Su
- Tuz
Yapılışı:
Bayat ekmeği küçük küpler halinde doğrayıp tuzlu suda haşlayın ve süzün.
Fırın kalıbını yağlayıp bir sıra ***** peyniri rendesi serpin ve üzerini kaplayacak kadar ekmek yerleştirin.
Bir kat peynir rendesi bir kat ekmek şeklinde malzemeyi kar kat döşeyin. Son olarak peynir rendesini serpin. Üzerine eritilmiş margarini gezdirin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.