Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Hazal Kaya, 'Password'e konuk oluyor

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
66a9f3196244f026b986bcf2.jpg

Password, heyecanın ve kahkahanın bir arada yaşandığı üçüncü bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fenomen dizi 'Aşk-ı Memnu'da 'Nihal' karakterini canlandıran Hazal Kaya’nın konuk olduğu bölümün fragmanı yayınlandı.

"ENİS'İ YENMEYİ O KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ"

Tanıtım filminde, “Ben buraya gerçekten hasetlenip geldim. Enis’i yenmeyi o kadar çok istiyorum ki” diyerek iddiasını ortaya koyan Hazal Kaya’nın yarışma performansı şimdiden merak uyandırdı.
66a9f35f6244f026b986bcf9.jpg

'Password' seyirciyle buluştu! Yasemin Sakallıoğlu ile kahkaha tufanı

ÖDÜL İÇİN HER YOL DENENECEK

Yarışmada Hazal ve Enis’in dostluğu ikinci plana atılacak, ünlüler takım arkadaşlarını 250 bin TL'lik büyük ödüle taşımak için her yolu deneyecek. Kazanmak için Hazal ve Enis’in düştüğü durumlar, kahkahanın dozunu artırırken ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatacak.
66a9f3876244f026b986bcfd.jpg

YAZ BOYUNCA KANAL D'DE

Yapımcılığını Shine Medya’nın üstlendiği, kelimelerin savaşına sahne olan Password, bu cuma saat 20:00’de üçüncü bölümüyle Kanal D’de yayınlanacak. Yaz sezonu boyunca her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden, seyircilere keyifli dakikalar yaşatan Password’ü kaçırmayın.
66a9f36a6244f026b986bcfb.jpg

Kanal D'den yeni bir günlük dizi daha! Sırlarla dolu bir hikayeye hazır mısınız?

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,478Konular
16,548Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt