Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Hakkı Bulut'un Ferdi Tayfur iddialarına günler sonra açıklama! 'Mevzu tamamen asılsız'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
689ee25a4e053962fef3bd84.jpg

HABER MERKEZİ - 2 Ocak 2025 günü karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden usta sanatçı Ferdi Tayfur'a sanat dünyasından taziye mesajları yağmıştı. Ferdi Tayfur'un vefatının üzerinden 8 ay geçti. Geçtiğimiz günlerde Hakkı Bulut, Ferdi Tayfur ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Hakkı Bulut yaptığı açıklamada, "Ferdi'yle rahmetli olmadan önce beraberdik. Kendisine sordum, "Ferdi sen ne yapıyorsun?" dedim. "Abi bir sıkıntım var. Bir avukatla anlaşmalar yaptım, villalar yaptım. Fakat avukat o villaları kendi üstüne aldı. Onun mücadelesi beni yoruyor" dedi. Sonra rahatsızlandı. Hatta ben o dönem oğluyla görüştüm, doktor tavsiyesinde bulundum" ifadelerini kullanmıştı.

Hamile olduğu için evlendi iddiası! Sitare Akbaş günler sonra ilk kez paylaştı
Keşfedilme polemiği sürüyor! Simge Sağın'dan Erdem Kınay'a sert yanıt: Tek başıma yüzdüm

YALANLAMA GELDİ

Ferdi Tayfur'un yeğeni Şirin Gözalıcı'dan Hakkı Bulut'a yalanlama geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Gözalıcı, "Hakkı Bulut'un Ferdi Tayfur hakkında verdiği röportaj gerçeği yansıtmamaktadır. Ferdi Tayfur kendisi ile yazılı veya görsel olarak görüşmediği gibi, Hakkı Bulut'un bahsettiği mevzu tamamen asılsızdır. Bu tarz haberlere itibar etmeyiniz." açıklamasında bulundu.

Öte yandan Gözalıcı, Ferdi Tayfur'un yıllar önce Hakkı Bulut ile ilgili sözlerini de paylaştı:

Onu kim dinleyecek, gördüğümüz yerde selam selam. Benim yanıma mı yaklaşabilirdi o eskiden.

689ee2674e053962fef3bd86.jpg

icon
icon

8,316Konular
8,429Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt