HABER MERKEZİ - 'Aşk-ı Memnu', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Ufak Tefek Cinayetler', '7. Koğuştaki Mucize', 'Mahkum' ve 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda yer alan boyuncu Hayal Köseoğlu, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında geliyor.
Kına gecesi olay oldu! Survivor Berkan Karabulut ile Lale Onuk evleniyor
Hayal Köseoğlu, geçtiğimiz haftalarda yaptığı paylaşımla aşkını ilan etmişti. Hudutsuz Sevda'da Damla Leto karakterine hayat veren 32 yaşındaki güzel oyuncu, aynı dizide yer alan Ersoy Nezir Çınarlı ile aşk yaşadığını duyurmuştu.

HASTALIĞINI AÇIKLADI
Takipçileriyle sık sık dertleşen oyuncu, 10 yıldır Obsesif Kompulsif Bozukluk ve Anksiyete ile mücadele ettiğini açıklamıştı.

Köseoğlu, yaşadığı durumla ilgili; ''Arkadaşlar, 10 senedir Obsesif Kompulsif Bozukluk ve Anksiyete hastasıyım. Son 2 senedir korkunç bir düzeydeydi. Bu sene, artık bundan sonsuza kadar kurtulmak için tüm maddi kaynaklarımı OKB uzmanlarına harcadım. Hastalığı, 10 üzerinden 10 seviyesinden 3 - 4 seviyesine getirdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Hala önümde uzun bir yol var ama herkes maalesef benim kadar şanslı değil. Özellikle OKB konusunda yeterince Türkçe kaynak bulunmuyor." ifadelerimi kullanmıştı.
Berdan Mardini genç eşinden boşanıyor mu? Önce takipten çıktı sonra soyadını değiştirdi!
ACI HABERİ DUYURDU
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu, son paylaşımıyla sevenlerine üzücü haberi duyurdu. Köseoğlu, tedavi gören babası Yiğit Köseoğlu'nun vefat ettiğini açıkladı.
''KONUŞACAK HALİM YOK''
Ünlü oyuncu, acı haberi "Maalesef güzeller güzeli babam Yiğit Köseoğlu'nu 1 senelik mücadelesi sonunda kaybettik. Telefonları açamıyorum, konuşacak halim yok. Ne olur kusuruma bakmayın. Dua eden, süreçte yanımızda olan herkese teşekkürler'' sözleriyle paylaştı.

Köseoğlu'na sanat camiasından dostlarından ve takipçilerinden taziye mesajları yağdı.
Dikkat çeken yanıt! Adem Kılıççı küs olduğu Aycan Yanaç ile barıştı mı?