Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Hayatını kaybeden Şimal'in eşi Necati Arıcı'dan duygulandıran Instagram paylaşımı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
686926ee280d2d4b642c187a.jpg

HABER MERKEZİ - 4 yıldır kanserle mücadele eden şarkıcı Şimal, hastalığı yendikten bir süre sonra 29 Mayıs'ta yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavi altına alınan ve durumu kritik olan Şimal, 30 Mayıs günü hayatını kaybetmişti. Yaşama veda eden Şimal Gülen, 31 Mayıs'ta Kuşadası'nda toprağa verilmişti.

Tanyeli'nin oğlundan duygusal paylaşım! 'Bu fotoğraf benim için çok anlamlı'

Gülen için Kuşadası Hatice Hanım Camisi'nde cenaze töreni düzenlenmişti.

Şarkıcı Şimal Gülen, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde son yolculuğuna uğurlanırken cenazede duygusal anlar yaşanmıştı.

CENAZEDE DUYGUSAL ANLAR

Törende annesi Sema ve babası Nihat Gülen ile eşi Necati Arıcı ve yakınları taziyeleri kabul etmişti.

Şarkıcının eşi Necati Arıcı, eşini toprağa verdiği gün eşinin mezarını ''Mekanın cennet olsun güzel yüzlüm. Seni çok seviyorum, her zaman benim kalbimin içindesin'' notuyla sosyal medyadan yayımlamıştı.

DUYGULANDIRAN SÖZLER

Arıcı, eşinin vefatından sonra zor günler geçiriyor. Eşine özlemi dinmeyen Arıcı, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Acılı eş Necati Arıcı ise sosyal medya hesabından yayınladığı video ile özlemini dile getirdi.Arıcı, Şimal ile birlikte söyledikleri "Ben Seni Sevduğumi" adlı şarkıyı yayımladı.

Arıcı, videoya "Seninle söylediğim her şarkı hayatın en güzel tarafını gösterdi bana. Sözler bitse bile sesin içimde hep devam ediyor. Gözlerin gülüyor o an. Şimdi ben o anın içinde kayboluyorum. Varlığınla tamam, yokluğunla çok eksik kaldım" notunu düştü.

New York'ta romantik tatil! Alina Boz ve eşinden aşk dolu yeni kareler

icon
icon

6,769Konular
6,881Mesajlar
48Kullanıcılar
NosbSon üye
Üst Alt