Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Gül Onat'ın hastalığı ne? Gül Onat ne kanseri, son sağlık durumu nasıl?

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68c914a03272e7f520f044e4.jpg

HABER MERKEZİ - 71 yaşındaki usta oyuncu Gül Onat, Sihirli Annem dizisindeki Perihan teyze karakteriyle hayatımızda yer elde etti. Uzun süredir ekranlarda yer almayan sanatçının pankreas kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkmıştı.

Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel evleniyor! İşte evlilik teklifi aldığı ülke

Aramızda Kalmasın programına katılan usta oyuncu yakalandığı pankreas kanser hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

68c9100d3272e7f520f044ae.jpg

''ALLAH DÜŞMANIMA VERMESİN''

Onat; "Ben çok kendimi dinleyen ve kontrol ettiren bir insandım. Sakın ihmal etmeyin. Doktor pankreasta ciddi bir sorun var dedi. Çok başında görünüyor dediler. Doktor bunu alırım dedi. Ben de hesapladım 10 gün sonra mı olayım daha mı önce ameliyat olayım. 'Bayram giriyordu araya. 10 gün sonra ölürsem biraz daha yaşayayım dedim. 45 dakikalık ameliyat sürdü 8 saat. Doktor her dakika başımda. Benim lafım 'bu hastaneden çıkamayacağım.' Allah can düşmanıma vermesin. Çok zor bir süreçti gerçekten. Ne zaman öleceğim acaba diyorum.'' diye konuşmuştu.

68c9106f3272e7f520f044b0.jpg

SON SAĞLIK DURUMUNU PAYLAŞTI

Pankreas kanseri tedavisi devam eden başarılı oyuncu Gül Onat, geçtiğimiz günlerde "Tedavi günleri" notuyla paylaşım yapmıştı.

Ufuk Özkan'a ne oldu, intihar mı etti? Kardeşi son durumu açıkladı

TAKİPÇİLERİNDEN DUA İSTEDİ

Sevenlerinin sağlık durumunu merak ettiği usta isim, sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu.Onat, Instagram hesabından yayımladığı mesajda son sağlık durumuyla ilgili ''Bir tedavi günü daha Dualarınızı eksik etmeyin dostlar'' notunu düştü.

68c9107e3272e7f520f044b2.jpg

Sevenlerinden dua isteyen usta sanatçıya takipçilerinden 'geçmiş olsun' ve 'acil şifalar' mesajı yağdı.

İntihar mesajıyla sevenlerini korkutmuştu! Nilperi Şahinkaya Instagram'a geri döndü

icon
icon

9,530Konular
9,639Mesajlar
53Kullanıcılar
Gamzeli286Son üye
Üst Alt