Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Emre Karayel ve Gizem Demirci çifti ikinci kez anne baba oluyor! İşte bebeklerinin cinsiyeti

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6867ca8e280d2d4b642c1316.jpg

HABER MERKEZİ- Oyuncu Emre Karayel, Kasım 2020’de iç mimar Gizem Demirci ile sekiz yıllık birlikteliğin ardından dünyaevine girmişti. Evlendikten iki yıl sonra çift ilk çocukları Can’ı kucaklarına almıştı.

İzmir'deki yangın felaketinde Bilge Öztürk'ün sörf okulu küle döndü! Facia anlarını paylaştı

Ocak 2022'de ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, Maltepe’de özel bir hastanede 3.5 kilo ağırlığında ve 50 cm boyunda doğan erkek bebeklerine Can adını vermişti.

6867cb86280d2d4b642c1328.jpg

EN MUTLU GÜNÜ

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Karayel, "Oğlumuz Can, sağ salim sağlıkla dünyaya geldi. Çok mutluyuz. Baba oldum ben!" notunu düşmüştü.

6867cb98280d2d4b642c132b.jpg

CAN 3 YAŞINDA

Çiftin oğulları Can, geçtiğimiz aylarda 3 yaşına girmişti. Karayel, "İyi ki doğdun, iyi ki varsın canımız cancanımız" mesajıyla oğlunun yeni yaşını kutlamıştı.

Tuğçe Tayfur'dan üçüncü çocuğu Necla Hira ile yeni kare! 'Sonsuz aşklarım benim'

BEBEK MÜJDESİ

Karayel ve Demirci'den ikinci bebek müjdesi geldi.Gözde Gündüzlü’nün YouTube'da yayınlanan "Palavra" adlı programına konuk olan Emre ve Gizem Karayel, ikinci bebeklerinin müjdesini duyurdu.

6867cbc5280d2d4b642c132e.jpg

Çift, oğulları Can’a erkek kardeş geleceğini açıkladılar.

Şekip Taşpınar son yolculuğuna uğurlandı! Acılı eşinden ilk paylaşım

icon
icon

6,813Konular
6,925Mesajlar
48Kullanıcılar
NosbSon üye
Üst Alt