Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Bülent Ersoy küfür etti iddiası! Yılmaz Morgül ve Diva'dan peş peşe açıklamalar

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
689bae38832cc6235b4b68cc.jpg

HABER MERKEZİ - 73 yaşındaki usta sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Instagram’dan yaptığı bir paylaşımda, Berkay T. isimli şahsa 16 bin TL verdiğini söyleyerek iki adet banka dekontunu da paylaşmıştı. Ancak Diva, kısa süre sonra bu paylaşımı kaldırmıştı.

Sibel Can'ın oğlu Emir Aksüt 25 yaşında! Bebeklik fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladı

Usta sanatçı, sosyal medyadan yayımladığı sert sözlerle adından söz ettirdi. Ersoy'un mesajında kime gönderme yaptığı merak konusu oldu.

689baef1832cc6235b4b68e0.jpg

SERT SÖZLER

İşte çok konuşulan o paylaşım:

Alıntı Metni

'Diva' açıklamaları ve paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Playback yapanlara sert çıkışan Ersoy, kendisini izlemeye gelenlere küfür etti iddiasıyla gündemdeki yerini aldı.

689baf04832cc6235b4b68e2.jpg

KÜFÜR ETTİ Mİ?

Bülent Ersoy, küfür iddialarına şu sözlerle yanıt verdi:

''54 yıllık sanat hayatımda, böylesine mesnetsiz ve hakikatten uzak ithamlarla karşı karşıya bırakılmak; ömrünü Türk müziğine ve aziz milletine adamış bir sanatkâr için son derece incitici ve üzücüdür... Bugün bazı mecralarda yer alan ‘Seyircisine hakaret etti’ şeklindeki haberler, tamamen manipülasyon ürünü ve gerçeğin çarpıtılmış halidir. Benim için siz, aziz ve muhterem dinleyicilerim, her daim baş tacım, velinimetim ve yıllardır en büyük kıymetlim oldunuz. Bu sebeple, hakikati kendi dilimden, bizzat size iletmek boynumun borcudur. Çok kıymetli, değerli, kadim dostum Sayın Orhan Gencebay üstadın kürdilihicazkâr makamındaki şaheseri ‘Bir Teselli Ver’ eserini seslendirirken, şarkının meyan kısmında basmış olduğum tiz seslerdeki hâkimiyetimin verdiği coşku ve ardından gelen alkış tufanının yarattığı hissiyatla, kendime iltifat olarak ‘Ne güzel okudun Bülent’ manasında bu ifadeyi esprili bir dille öncelikle kendi kendime kullandım. Ardından, VIP en önde oturan Kıbrıslı yakın dostum İpek Hanım'a yönelip, tekil şahıs ifadesindeki ‘kız’ kelimesini kullanmam, zaten genele hitap etmediğimin tartışmaya mahal vermeyecek şekilde açık ve net bir kanıtıdır. Eğer bu söz, iddia edildiği gibi tüm salonu izdihamla dolduran 4.500 değerli dinleyicime hitaben sarf edilmiş olsaydı, başım dimdik yukarıda ve yüzüm tüm salona dönük bir şekilde olurdu. Şunu herkes bilsin ki; 54 yıllık sanat hayatım boyunca beni ben yapan Türk halkına asla saygısızlık etmedim, etmem de mümkün değildir. Bugüne kadar böyle bir durum yaşanmamışken, 54 yıl sonra böyle bir davranış sergilemem zaten söz konusu olamaz. Seyircim, benim velinimetim, baş tacımdır.

Kenan İmirzalıoğlu aşka geldi! Eşi Sinem Kobal'ı peş peşe paylaştı

''KİMSEDEN KORKMAM''

Ersoy paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

''Ve buradan ilan ediyorum: Benim seyircimle arama girmek hadsizliğinde bulunanlar, her zamanki gibi avuçlarını yalamaya devam edeceklerdir... Hiç kimsenin gücü, bu büyük sevgi, saygı ve sevdayı yok etmeye yetmez ve yetmeyecektir de... Ben, Türk halkının kalbinde kök salmış bir Bülent Ersoy'um ve 54 yıldır olduğu gibi bugün de onların hizmetkârıyım. Beni bilen bilir... Ben Allah'tan başka kimseden korkmam.''

689baf17832cc6235b4b68e5.jpg

NOT :Bu arada, bir önceki kamuoyu bilgilendirmemde bahsetmiş olduğum üzere, geçen söylemlerimin de sonuna kadar arkasında durduğumu ve duracağımı siz, sayın musiki severlere bir kez daha bildirmekte fayda mülahaza ediyorum. Bu konu burada kapanmayacak, kapatmayacağım. Çünkü ben, yeri geldiğinde tek kişilik bir orduyum. Halkı kandıran yüzsüzlerle hesabım bitmedi, bitmeyecek de...!!!

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit boşanıyor mu? Instagram'daki detay kafaları karıştırdı

icon
icon

8,240Konular
8,353Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt