Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni HABERLER: Arda Turan'ın 30 Ocak doğum günü! Aslıhan Turan'ın Instagram paylaşımı duygulandırdı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
679b5fdf095d6ee56b874357.jpg

HABER MERKEZİ - Eski milli futbolcu Arda Turan ile Mart 2018'de dünyaevine giren sosyetik güzel Aslıhan Doğan Turan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şimdilerde Eyüpspor'u çalıştıran eski futbolcu Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan Turan'ın mutlu evlilikleri devam ediyor.

İsmail Balaban istedi eşi İlayda Şeker Ayşe Yüksel'i takipten çıkardı

ÜÇÜNCÜ ÇOCUK AÇIKLAMASI

İki erkek çocuğu olan Arda Turan-Aslıhan Doğan çifti, her fırsatta ne kadar kalabalık bir aile olmak istediklerini dile getiriyordu. Sosyetik güzel, "Kısmet olursa ikimizin de istediği bir şey. Arayı açmadan üçüncü çocuğu doğurmak isterim. İki oğlum var, üçüncüsü kız olursa çok mutlu olurum. Kızım olursa adının Farah Aslıhan olmasını istiyorum" açıklamasını yapmıştı.

679b5ee1095d6ee56b87434c.jpg

ROMANTİK DOĞUM GÜNÜ PAYLAŞIMI

Arda Turan, bugün 38 yaşına girdi. Eski milli futbolcunun eşi Aslıhan Doğan, Instagram hesabından romantik bir doğum günü kutlaması yayınladı.

679b5e4c095d6ee56b874346.jpg

Doğan, eşinin doğum gününü; ''Beraber büyüdüğümüz her seneye, en iyi en kötü güne, güldüğümüz, ağladığımız, her dakikaya, çocuklarımızla olan her saniyemize, kelimelerle değil tebessümle göz göze geldiğimiz her ana. El ele yürüdüğümüz yola, uyurken barıştığımız her kavgaya iyi ki doğdun, seni çok seviyorum.'' sözleriyle kutladı.

İstanbul'da altın varaklı bina yaptıran Kobra Murat dolandırıldı! 'Dediğime pişman oldum'

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,341Konular
16,411Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt