Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: İrem Derici DJ sevgilisi Melih Kunukcu ile evleniyor

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
689bb5f7832cc6235b4b6937.jpg

HABER MERKEZİ - İrem Derici, şarkıları ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. 38 yaşındaki İrem Derici, canlı yayına katılmış ve sevgilisi olduğunu açıklamıştı. İrem Derici, bir süredir birlikte olduğu DJ sevgilisi Melih Kunukcu ile aşkını ilan etmişti.

Sibel Can'ın oğlu Emir Aksüt 25 yaşında! Bebeklik fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladı

Evlilik teklifi beklemediğini belirten ünlü şarkıcı, "Teklif beklemiyorum ama olursa kabul ederim" diyerek dünyaevine girme sinyali vermişti. Derici aynı zamanda, "İlk defa çocuk hayali kuruyorum" demişti.

689bb6df832cc6235b4b694a.jpg

DÜĞÜNDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Her şey yolunda gidiyor derken ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. Derici yaptığı açıklamada, "Şu anda ne olduğumuz belli değil açıkçası, bir havada durumumuz var. Biraz birbirimizi rahat bırakalım dedik. Ben koç burcuyum ikinci plana düşünce kafam gidiyor. Ara verdik diyebiliriz. İnşallah hüsranla biten bir ara olmaz. Muhabbetteyiz ama görüşmüyoruz diyelim" ifadelerini kullanmıştı.

Kenan İmirzalıoğlu aşka geldi! Eşi Sinem Kobal'ı peş peşe paylaştı

SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ

Bir süredir aşk yaşayan ünlü şarkıcı İrem Derici ile DJ ve dansçı sevgilisi Melih Kunukcu'dan sürpriz haber geldi.

689bb712832cc6235b4b694c.jpg

Derici ile Kunukcu, arkadaşları şarkıcı Burak Bulut'un düğününe katıldı.

689bb6b7832cc6235b4b6947.jpg

Melih Kunukcu, İrem Derici’ye sürpriz bir şekilde evlenme teklifinde bulundu. Büyük şok yaşayan ünlü isim, romantik teklife 'evet' yanıtını verdi.

Doğacan Taşpınar gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı! Eşinden ilk paylaşım

icon
icon

8,240Konular
8,353Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt