Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni ‘Gemi böyle yüzmez, kaptan değişecek’

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
69fa66a9125cace1e9877c28.jpg

BÖYLE OLMAZ: Bir mahallede birileri bakkalın önünden geçemiyorsa veresiyeyi kapatamadı diye, aylardır kasaba uğrayamıyorsa, öbür birisinin nasıl 500 dairelik parası olur? Siz kaptan köşkündesiniz, millet farelerin olduğu o bodrumdaki yerde duruyor. Böyle bir düzen olmaz, bu gemi bundan sonra böyle yüzmez kardeşim. Kaptan değişecek.

TAKİP EDİN: İsim hakkını da aldık. Bundan sonra ‘akpden.com’u yakından takip edin. Köprüleri, otoyolları, babadan dededen miras o canım karlı işletmeleri satmaya kalktıklarında, ‘akpden.com’dan hepsini duyuracağız.

BAHÇELİ’YE YANIT: Attığımız her adımda önce Türkiye Cumhuriyeti devletini, ondan sonra partimizi, ondan sonra kendimizi düşünürüz. Kimse bizi bugünkü iktidarın çıkarcılığıyla karıştırmasın. Durduğumuz yer bellidir, bu parti iktidara yürüyor.

TEKNE GÖRÜNTÜLERİNE TEPKİ: Ali Mahir Başarır’ın çocukluk arkadaşını yalan yere gözaltına aldılar. Oradan buldukları bir videoyla insanları, eşleriyle, çocuklarıyla biri oldukları ortamı utanmadan ‘Alem görüntüleri çıktı’ diye ifşa ettiler. O görüntülerde alnımız açık, başımız dik.

MİLLET KORMASIN: Örgütüme söylüyorum; ayağa kalktınız, yok artık oturmak. Hedef iktidar, hiçbir gün yok durmak. Alınacak iktidar. Millet korkmasın. Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz.

Hıdırellez mesajı

CHP lideri Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hıdırellezi kutladı. Özel, “Herkesin tüm iyi dilekleri gerçek olsun. Benim dileğim; milletimiz ve ülkemizin geleceği içindir. Bu toprakların her köşesinde eşitliğin, adaletin, huzurun, bereketin ve barışın hakim olmasını diliyorum. Baharlar kalıcı olsun. Umut memleketimizden, sevinç yüreklerimizden eksik olmasın. Hıdırellez kutlu olsun” dedi.

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

22,243Konular
22,314Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt