Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Gül Onat bu kez hastane odasından paylaşım yaptı! 'En tehlikeli ve öldürücü kanser'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68ca39a86058ac518cba48b3.jpg

HABER MERKEZİ - 73 yaşındaki usta oyuncu Gül Onat, Sihirli Annem dizisindeki Perihan teyze karakteriyle hayatımızda yer elde etti. Usta oyuncunun 2 yıldır pankreas kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkmıştı.

Sevenlerinin sağlık durumunu merak ettiği usta isim, sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu. Onat, Instagram hesabından yayımladığı mesajda son sağlık durumuyla ilgili detayları paylaştı.

HASTANE ODASINDAN PAYLAŞIM

Çok ağır ameliyatlar geçirdiğini belirten usta isim hastane odasından paylaşım yaptı.

68ca39496058ac518cba48b1.jpg

Zor bir tedavi süreci yaşadığını belirten Onat şu ifadeleri kullandı:

Dün çok zor bir tedavi süreci yaşadım arkadaşlarım. Hastalığım 2023 yılında başladı. En tehlikeli ve öldürücü pankreas kanseri. Niye ben demedim Kabullendim. Çok ağır ameliyatlar geçirdim. Cehennemi yaşadım, zehirterapi radyoterapi bir yıl rahat geçti sonra bağırsaklara nüksetti. Gene çok ağır ameliyatlar bu günlere geldim şükür.

"ENDER KİŞİLERDENİM"

Ben hiç pozitif düşünemedim bu süreçte. Kendimi şaşırtan bir olgunlukla karşıladım bu ölümcül hastalığı ama hep gırgır geçtim. Şu anda bağırsaklarım bir torbaya boşalıyor altı aydır. Çok sıkıntılı bir iş kendi bağırsağını gören ender kişilerdenim yani.

Bağırsağa PEMBİŞ, pankreasa PANKİ adını takıp eğleniyorum onlarla dalga geçiyorum, hatta doktorum Panki ile konuşurken kulak misafiri olup köpeğiniz mi dedi. Ben ülkemizin mizah gücüne hayrandım. Demek bana da bulaşmış, son ameliyata girmeden rahim ve yumurtalıkları da alacaklarını öğrenince ben artık yavrulayamacak mıyım diye dalga geçtim.

Yani dostlar pozitif düşünmeyi bir kenara koyup çocuk tarafınızı hiç kaybetmeyin Her zorlukla dalga geçmeye bakın hastalıklarla ilgili tabi. 73 yaşında on yaşında bir çocuk ruhu taşıyorum Hepinizi sevgilerin en kocamanıyla kucaklıyor ve seviyorum

icon
icon

9,529Konular
9,638Mesajlar
53Kullanıcılar
Gamzeli286Son üye
Üst Alt