Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Döner yerken nefes borusuna et parçası kaçan kişi ölümden döndü!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6a807afc3e3a0f1383df2e5d.jpg

Olay, dün akşam ilçedeki bir restoranda meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen kişi, ailesiyle döner yerken nefes borusuna et parçası kaçınca fenalaştı. Durumu fark eden işletmeci Sami Sakin, Heimlich manevrasıyla müdahale etti. Et parçasının çıkması üzerine müşteri nefes almaya başladı.

6a807b643e3a0f1383df2e62.jpg

Sami Sakin, Heimlich manevrasını okul yıllarında öğrendiğini belirterek, "Yoğun bir iş günümüzdü, iş yeri kalabalıktı. 3-5 kişilik bir aile grubumuz geldi. Ben hesaba oturmuş, hesapla uğraşıyordum. İçeriden bir çığlık sesi geldi ve arkadaşın fenalaştığını gördüm. Nefes alamıyordu, ailesi sırtına vuruyorlardı. Direkt aklıma Heimlich manevrası geldi. Manevrayı uyguladım, üçüncü veya dördüncü denemeden sonra nefes yolunu açtık, normale döndü. Arkadaşa hemen suyunu içirdik. Nefes almaya başladı. Daha önce de birkaç sefer böyle başıma gelmişti" dedi. (DHA)

Otobüs durağında sorduğu soruya aldığı cevap, hayatını değiştirdi: O zamanlar ayıptı

6a807b763e3a0f1383df2e68.jpg

6a807b763e3a0f1383df2e66.jpg

Yunanistan'da gündem: Mekke İttifakı! Atina'nın iki büyük kabusu

42,668Konular
42,739Mesajlar
66Kullanıcılar
metin22aliSon üye
Üst Alt