Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Diyarbakır’da pompalı tüfekli dehşet! Vatandaşlar etkisiz hale getirdi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
69f88b2c9425936670982521.jpg

Olay, öğle saatlerinde Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi Şeyh Bedrettin Caddesi’nde meydana geldi. S.Y., yanında getirdiği pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Çevredekilerin etkisiz hale getirdiği şüpheli, okul polisi ve ihbar üzerine bölgeye sevk edilen takviye ekiplerin yardımıyla silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

İlginizi Çekebilir

Şüphelinin çevredekiler tarafından etkisiz hale getirildiği ve gözaltına alındığı anlar ise cep telefonuyla kaydedildi. Şüphelinin sokakta silahla yürüdüğü anlar da çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

‘ONU GÖRÜNCE KAÇTIM, POLİSLER YAKALADI’

Olayın görgü tanığı Yunus Gencer, şüpheliyi görünce kaçtığını ifade ederek, “Şüpheli gelip birkaç el ateş açtı. Ben de anaokulundan çocuğumu almaya gelmiştim. Kadınların koştuğunu gördüm. Ne olduğunu sorunca, bana birinin pompalı tüfekle geldiğini, ateş açtığını söyledi. Pompalıyla etrafına sıkıyordu. Aramızda yakın bir mesafe vardı, onu görünce kaçtım. Yanımdaki biri ‘yanımda silah var, sıkacaktım ama pompalı bana isabet eder diye sıkmadım’ dedi. Adam sonra kaçıp gitti. Sonra polisler gelip onu yakaladı” dedi.

Kızının katilinden şikayetçi olmadı: 'Vicdanın Rahat mı?' sorusuna kan donduran yanıt

69f88b90942593667098252d.jpg

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

69f88b90942593667098252b.jpg

Bursa’da kan donduran pusu! Arkasından kurşun yağdırdılar

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

21,881Konular
21,952Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt