HABER MERKEZİ-Kurtlar Vadisi Pusu, İstanbullu Gelin ve Hekimoğlu gibi dizilerde rol alan Defne Samyeli, kızları Deren ve Derin Talu ile birlikte magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. İki çocuk annesi Samyeli, fiziğiyle adeta genç kızlara taş çıkartıyor.
Geçtiğimiz günlerde 53 yaşına basan Samyeli, bu kez kahvaltısını paylaşarak fit vücudunun sırrını açıkladı.

Antrenman günü olduğunu söyleyen Samyeli, sabah kahvaltısında yeşillik, yumurta ve orman meyveli bir tatlı hazırlayarak, o anları takipçileriyle paylaştı.

Bursa'daki Athena konseri yangın sebebiyle yarıda kaldı! 'Sakin bir şekilde alanı boşaltın'
"YAĞDAN KORKMUYORUM"
Samyeli, özellikle ağırlık antrenmanı yaptığı günlerde protein ağırlıklı beslenmeye özen gösterdiğini belirtti.

"Bol proteinli kahvaltım" notuyla paylaşım yapan Samyeli açıklamasında, "Ağırlık çalıştığım antrenman günlerinde daha çok protein tüketmem gerektiği için böyle bir hazırlık yapıyorum. Hemen sonrasında meyveli ve yoğurtlu bir tatlı formülasyonuyla günüme devam ediyorum. Bu sayede gün içinde karşıma çıkan hamurlu, çikolatalı ikramlara hiç ilgi duymamaya başladım. Evet, çok yağ alıyorum bu arada; ama yağdan korkmuyorum. Benim bedenime iyi geliyor." dedi.

"HER BEDENİN İHTİYAÇLARI FARKLI"
Samyeli açıklamasının devamında,"Ben bana yöneltilen sorulara cevaben bir katkı, olsun düşüncesiyle bu videoyu çektim. Her bedenin, metabolizmasına ve aktivite durumuna göre besin ihtiyaçları farklıdır. Bedenimizi dinleyelim, ona güvenelim" ifadelerini kullandı.
Wanda Nara hapis cezasına çarptırılabilir! Olay olan görüntüler sonrası Mauro Icardi harekete geçti