Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Danla Bilic'ten şoke eden estetik itirafı! 'Kendimi çirkinleştirdim'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67d40f54e53e67c9aff170b4.jpg

HABER MERKEZİ - Sosyal medyanın en fenomen isimlerinden biri olan Danla Bilic, açıklamalarıyla gündemde olmaya devam ediyor. CNBC'E'de Saba Tümer'in programına konuk olan Danla Bilic, hayatında hiç bronzlaşmadığını söyledi.

'Hayatında hiç Güneş'e çıktın mı?' sorusuna Danla Bilic, "Çok küçükken çıktım. Odaya hemşireler falan geldi o derece yanık. Hiç güneşlenmiyorum ben yakışmıyor da bana. Hayatımda hiç bronzlaşmadım." yanıtını verdi.

Survivor'a gittikten sonra adını geniş kitlelere duyurmuştu! Sahra Işık acı haberi duyurdu

Danla Bilic açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

10 SENE ÖNCE FOTOĞRAFINA BAKINCA NE DÜŞÜNÜYOR?

İlk videoma bakıyorum sanki dünyanın en çirkin kızı muamelesi yapılıyor bana. Ben kiloluyken kendime sardım. Ben kendimi kendim çirkinleştirdim. Kilo verdikten sonra dolgularımı eritmekle uğraştırdım. Şimdi mutluyum, bunun için yaptırdım. Böyle çok mutluyum. Dolgu, botoks devam gittiği yere kadar.

"KENDİMLE SAVAŞ VERMİYORUM"

Kendimi sevmeye yeni başladım, 1 senedir falan ben gerçekten kendimi seviyorum. Artık kendimle savaş vermiyorum.

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,448Konular
16,518Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt