Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Cumhurbaşkanı Erdoğan baba ocağı Güneysu'da vatandaşlarla bir araya geldi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6aa3012f60744e6561406137.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MKYK toplantısının ardından baba ocağı Rize’ye geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu'da vatandaşlara hitap etti:

Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Ve sizleri bu güzel yaz akşamında, tüm bakan arkadaşlarım ve parti teşkilatımla en kalbi duygularla selamlıyorum.

Birliğiniz, beraberliğiniz daim olsun. Ve bu birlik, beraberlik içerisinde Rabbim bizlere daha nice başarılar nasip etsin. Bu birliğinizi, beraberliğinizi daim kılsın.

Sizlerden bu konuda her zaman, bugüne kadar olduğu gibi aynı birlikteliği, aynı beraberliği, aynı gayreti bekliyoruz. Bu birlik, bu beraberlik içerisinde inşallah önümüzde yaklaşan seçimleri başarıyla inşallah atlatacağımıza olan inancımı da yeniliyorum. Sizleri çok daha fazla bekletmeden, ailelerinizle birlikte yaz akşamını geçirmenizi istiyorum.

4 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı: Rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı
AK Parti MKYK toplandı! Ömer Çelik: Filistinli ailelerin toprağını çalanlar yerleşimci değil hırsızdır

47,547Konular
47,618Mesajlar
66Kullanıcılar
metin22aliSon üye
Üst Alt