Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Cami imamına 'Süpürgeyi kapat' dedi, yumruklu saldırdı! O anlar güvenlik kamerasında

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6a14a849cb5ce1514498b198.jpg

Olay, bugün öğle saatlerinde Siyavuşpaşa Mahallesi'nde bulunan Siyavuşpaşa Merkez Camii'nde meydana geldi. İddiaya göre, cami imamı Selami Beyaztaş (51), elektrikli süpürge ile içeride temizlik yaptığı sırada yanına gelen bir kişi süpürgenin kapatılmasını istedi. İmam Beyaztaş'ın temizlik yapmaya devam etmesinin üzerine şüpheli, süpürgenin fişini çekti. Bunun üzerine Beyaztaş ise süpürgenin fişini yeniden taktı. Bu sırada şüpheli, imama yumruklu saldırıda bulundu. Saldırının ardından şüpheli kaçarken, yaşananlar güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Yaralanan Selami Beyaztaş, çevredeki kişilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

'GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE AĞZIMA YUMRUKLAR VURDU'

İmam Selami Beyaztaş, "Camiyi süpürüyordum, yanıma geldi 'Süpürgeyi kapat' dedi. Bende '5 dakika sabret işim bitmek üzere' dedim. Hiçbir şey demedi fişi çekti. Bende gittim tekrar fişi taktım. Mihrabın sağ tarafına geçtim. O sırada bana güçlü bir şekilde ağzıma yumruklar vurdu. Dudağım patladı, burnum kırıldı. Kamera görüntülerinde mevcut" dedi.

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

26,360Konular
26,431Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt