Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Bursa'da iki genç kızın 'sevgili' kavgası! Birbirlerini bıçakladılar

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
69d4d9b1f363e10046f3743c.jpg

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Aynı erkekle arkadaşlık yaptıkları öne sürülen Cankız Ç. ile Sinem Y. (17), konuşmak üzere buluştu. Burada çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.

69d4d9d2f363e10046f3743f.jpg

Kavgada kızlar birbirini yaraladı. Bacağından yaralanan Sinem Y. yakındaki bir iş yerine sığınırken, Cankız Ç. ise kaçtı. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Sinem Y. ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eline çuvalı alan koştu! Toplamak için birbirleriyle yarıştılar: Bu sene bereketli

69d4d9def363e10046f37443.jpg

BAĞIRAN ANNESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Kızı Sinem Y.’nin yaralandığını haber alıp hastaneye giden Birgül B., ambulansla getirilen kızına, "Kızım gitme dedim sana" diye bağırdı. Sinem Y. ise annesine, "Bağırma bana" diyerek tepki gösterdi. Hastanede tedavisi süren Sinem Y.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

69d4d9e7f363e10046f37445.jpg

POLİS TARAFINDAN BULUNUP, HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Cankız Ç. ise yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta polis tarafından bulunarak, hastaneye götürüldü. Hafif yaralı olan ve tedavisinin ardından gözaltına alınan Cankız Ç.'nin ifadesinde, "Cadde üzerinde buluştuk. Önce o beni bıçakladı. Ben de o sırada elindeki bıçağı alıp, kendimi korumak için bıçakladım" dediği belirtildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

69d4d9f7f363e10046f37447.jpg

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,625Konular
16,695Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt