Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Brawl Türkiye

benaykt

kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 May 2022
Mesajlar
275
Tepkime puanı
306
Puanları
2,152
Konum
istanbul
Site Adı: Brawl Türkiye
Site Adresi: Brawlturkiye.net
Site Adı: Güncel Paylaşımın Adresi
Açıklama;

PUBG mobile UC hile arıyorsanız hoş geldiniz. Pubg mobile bluehole tarafından çıkarılmıştır. Çıkarıldığı zamandan bu yana büyük, küçük her insanın ilgisini çekmiştir ve büyük yankı uyandırmıştır. İlk çıktığı zamanlarda sadece bilgisayar üzerinden oynanan bu oyun ilerleyen zamanlarda telefon ve tablet üzerinden de oynanabilmektedir. Pubg bir video oyunu olup FPS oyunlarının arasındadır. Bütün ülkelerde aşırı popüler olan bu oyun insanların ilgisiyle günden güne gelişmektedir ve oyunculara daha iyi bir kalitede oyun sunmaya çalışmaktadır.

Pubg Nasıl Oynanır?

Pubg mobile oyununda 100 kişilik oyuncu kadrosu rastgele seçilerek alanda toplanır. Bu alana kendi arkadaş grubunu seçerek de girebilirsiniz ve oyun esnasında arkadaşlarınızla uçaktan aynı bölgeye atlayıp aynı takımda devam edersiniz. Oyuncular seçtiği bölgeye atladığında hiçbir erzağı ve envanteri yoktur. Oyun alanında herkes kendi malzemelerini toplar. Oyun kullanıcılarına paralı olarak Pubg mobilde UC satmaktadır ve bu sanal parayla kıyafet ve silah satın alınmaktadır.

Oyuncular Pubg Mobile UC hilesi yaptığını sanarlar Tabiki her oyun gibi bu sanal paranında Pubg Mobile uc hilesi bulunmaktadır. Fakat hiçbir UC hilesi çalışmaz. Yalnız Brawl stars elmas hilesi ile birlikte çalışırlar. Bundan farklı olarak UC kullanıcılar bu UC leri AİM hack tarzı hileler ile birlikte ücretini vererek satın alırlar. Kısacası bu oyunu hilesiz oynayan kişiler karşı takıma yenilmekte olup bu olaya da Pubg mobile UC hilesi denir.

Pubg mobile oyunu hakkında genel bilgi almak için hemen brawlturkiye.net sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
1,662Konular
1,773Mesajlar
39Kullanıcılar
DuRuSon üye
Üst Alt