Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Bakan Çiftçi CNN Türk'e konuştu: Dijital platformlarda şiddeti teşvik edenlere dur denilecek

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
69e12a648079ce46130d07b6.jpg

CNN Türk Gece Görüşü programına özel açıklamalarda bulunan Bakan Çiftçi şu ifadeleri kullandı:

Türkiye, son dönemde yaşanan elim hadiseler karşısında güçlü devlet refleksi ve toplumsal dayanışma iradesiyle hareket etmektedir. Yaşanan olaylar göstermektedir ki okul güvenliği meselesi yalnızca fiziki tedbirlerle sınırlı değildir. Çocuklarımızın zihinsel ve duygusal dünyasını etkileyen dijital içerikler, sosyal izolasyon ve aile bağlarındaki zayıflama gibi unsurlar bu sürecin önemli parçalarıdır.

Bu tablo karşısında devletimiz; güvenlik birimleriyle sahada, eğitim ve rehberlik mekanizmalarıyla okulda, sosyal politikalarıyla ailelerin yanında aktif bir şekilde yer almaktadır. Dijital platformlarda şiddeti teşvik eden, suçu normalleştiren içeriklere karşı gerekli düzenlemeler kararlılıkla hayata geçirilecek; çocuklarımızın dijital dünyada güvenle var olabilmeleri için denetim ve bilinçlendirme çalışmaları artırılacaktır.

Aile yapısının güçlendirilmesi, çocukların sağlıklı iletişim ortamlarında yetişmesi ve erken uyarı mekanizmalarının etkinleştirilmesi temel önceliklerimizdir. Bu süreçte toplum olarak itidalimizi korumak, provokatif içeriklere itibar etmemek ve çocuklarımızın geleceği için ortak bir sorumluluk bilinciyle hareket etmek büyük önem taşımaktadır. Türkiye, bu sınamayı da aklıselim, kararlılık ve birlik ruhuyla aşacaktır.

SON DAKİKA! Gülistan Doku soruşturmasında çarpıcı gelişme! Son temas eden kişi kasten öldürme suçundan tutuklandı
Kahramanmaraş'ta okulda katliam yapan İsa Aras Mersinli nasıl etkisiz hale getirildi? 'Bıçağı bacağına doğru salladım'

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

18,338Konular
18,408Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt