Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Akın Akınözü'nden bir yıl sonra yürek burkan paylaşım! 'Dünyadaki tek sabitimsin'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
687c9165c4317961fa4049ce.jpg

HABER MERKEZİ - 'Sensiz Olmuyor', 'Karagül' ve 'Deliha 2' gibi projelerde rol alan, oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü (60), uzun süredir mücadele ettiği kansere geçtiğimiz yıl yenik düştü.

Annesinin vefatının ardından paylaşım yapan Akın Akınözü, "Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim... Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak. Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz 'ÖZLEM...' Oğlun." ifadelerini kullanmıştı.

Nazan Öncel kalp krizi geçirdi, sağlık durumu nasıl? 'Olmayınca olmuyor demek ki'
Hande Erçel düğüne güzelliyle damga vurdu! Hakan Sabancı ile göz göze pozlar

1 YIL OLDU

Annesini kaybedeli bir yıl olan ünlü oyuncu duygusal bir paylaşımda bulundu. Akınözü, " Sen gideli tam şu an bir yıl oldu... Ama ben hala tam 'buradayım.' Meğer değişmeyen tek şey ÖZLEM'miş... Sen benim bu çivisi çıkmış ve savrulan dünyadaki tek sabitimsin. Attığım her adımda sen varsın. Her adımda ÖZLEM var. Huzurun hiç eksik olmasın canım annem. Ve not: Senin bana kattığın sevginin ışığında, beni hiç yalnız bırakmayan; yediden yetmişe her daim destek veren kocaman bir ordu var yanımda. Onlara teşekkür etmezsem kızarsın bilirim. O yüzden ikimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

687c9070c4317961fa4049ca.jpg

icon
icon

7,340Konular
7,453Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt