Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Adı sürekli Icardi ile anılıyordu! Simge Sağın'dan sevgililer günü paylaşımı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67af393ac379e90000f2e322.jpg

HABER MERKEZİ - Simge Sağın'ın adı bir dönem Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi ile anılmıştı. Geçtiğimiz aylarda aşk iddialarına sinirlenen 43 yaşındaki ünlü şarkıcı, "Sadece şampiyonluk maçına davet etti gittim. Hayatımda onu ilk kez orada gördüm. Bir daha da görmedim. Gerçekten olan şeylere inanamıyorum. Icardi benim kısmetimi kapatıyor, ben evde oturuyorum." demişti.

Ünlülerin 14 Şubat sevgililer günü kutlamaları! 'Sevmek de sevilmek de güzel şey'

Simge Sağın son olarak Mauro Icardi'nin China Suarez ile olan ilişkisi hakkında da 'Çok mutlu olsunlar' diyerek, çifte iyi dileklerini iletmişti.

Instagram hesabından sevgililer günü paylaşımı yapan Simge Sağın, evde kedisiyle poz verdi. Sağın ayrıca paylaşımında, "Benim sevgililer günü" notunu da düşmeyi ihmal etmedi.

67af3843c379e90000f2e31d.jpg

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,478Konular
16,548Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt