Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Adana'da hissedilen sıcaklık çıldırttı: Direksiyonu eldivenle tutuyoruz

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6a69d93a2339e6b1c968f1d5.jpg

Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklığı 13.00 itibarıyla 42 dereceyi gösterdi. Yüzde 40 nem ile birlikte hissedilen sıcaklık 50 dereceye ulaştı. Adanalılar gölge alanlarda serinlemeye çalıştı. Yüksek sıcaklık nedeniyle cadde ve sokaklar boş kaldı.

6a69ddaa2339e6b1c968f224.jpg

"***** GİBİ ERİMİŞ HALDEYİZ"

Kentte sıcaklıklar nedeniyle yürümekte bile zorlandıklarını söyleyen Osman Sert, "Adana'da artık yürüyemiyoruz, ***** gibi erimiş haldeyiz. Sabah kapıdan çıkıyorum, güneşle göz göze geliyorum. İkimiz de kavga edecek gibi baktıktan sonra arabaya biniyorum. Direksiyona dokunmadan önce eldiven takıyorum. Klima artık evin eşyası olmaktan çıktı, aileden biri oldu. 'Sen olmasan biz ne yapardık' diyoruz. Bu Adana'nın sıcağına klima bile dayanmıyor" dedi.

Üç kentte orman yangını: Alevler otoyola indi, ulaşım durdu! Devlet hastanesi tedbir amaçlı boşaltıldı

6a69dda92339e6b1c968f21e.jpg

"SANKİ MANGALA OTURMUŞUM GİBİ"

Aşırı sıcaklar nedeniyle araçların dahi arıza verdiğini belirten Furkan Mines, "Çok tehlikeli bir memleket abi, yaşanılacak gibi bir yer değil. Arabaya biniyoruz ama arabayı bile süremiyorum, o derece sıcak. Arabanın kapısını açıyorum, tam oturacağım sanki mangala oturmuşum gibi hissediyorum. Direksiyonu mecburen eldivenle tutmak zorunda kalıyoruz. Klimalar bile çalışmıyor, her gün arızalanıyor. Millet bu sıcak havada bol bol havuza gitsin. En iyisi yaylaya gitmek. Gidip 1-2 ay orada takılsınlar, rahatlasınlar. Ya da bol bol bici bici yesinler. Portakallı, çilekli bici bici çok faydalı" ifadelerini kullandı.

'Görgü tanığı kalmasın' diye herkesi katletti! Kanlı gecenin perde arkası ortaya çıktı

6a69de6b2339e6b1c968f23b.jpg

6a69de6b2339e6b1c968f239.jpg

6a69de6b2339e6b1c968f237.jpg

39,411Konular
39,482Mesajlar
66Kullanıcılar
metin22aliSon üye
Üst Alt