Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni 20’nci sezonu sürprizlerle açıyor

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68c332c22232a99f288b8dc1.jpg

Kanal D’nin zamansız yapımı ‘Arka Sokaklar’, bu akşam hafızalara kazınacak heyecan, aksiyon ve duygu dolu bir bölümle izleyicisiyle buluşuyor. Kadrosuna dahil olan yeni oyuncular ve sürprizlerle 20’nci sezona “Merhaba” diyen dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin, “Uzun yıllardır devam eden dinç ve sosyal sorumluluğu olan bir yapım. Seyirciyi iyiye, güzele yönlendiriyoruz. Çizgimizi hep yukarılara taşıyarak bugünlere geldik” sözleriyle heyecanını paylaştı. Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan ise, “Türk dizilerinde bir ilk olacak özel bir sahneyle sezona başlıyoruz” diyerek beklentiyi artırdı.

‘Arka Sokaklar’ın Selin Komiser’i Oya Akar, “Okula dönen öğrenciler gibiyiz. Enerjik başlıyoruz. İnsan hayatında az rastlanan bir duruma tanıklık edeceğiz” sözleriyle yeni bölümdeki sürprizi işaret ederken, ekibin Candan Müdürü Ebru Cündübeyoğlu, “Büyük sürprizler var. İzleyici heyecanla seyretsin” çağrısında bulundu. Ekibe komiser Bozo karakteriyle katılan Sarp Levendoğlu ise heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Büyük bir aile ‘Arka Sokaklar’. Ben de bu aileye dahil oldum. Çok sevdiğim abilerimle çalışıyorum. İlk bölüm aksiyonu yüksek olacak.”

icon
icon

9,339Konular
9,448Mesajlar
51Kullanıcılar
AysbgrSon üye
Üst Alt