Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni 1500 megavatlık yeni hibrit kapasite

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
69ed3e633e5a0a045c5c1b28.jpg

Yılmaz, hibrit yatırımların sıfırdan lisanslı projelere göre daha hızlı hayata geçirilebildiğine dikkati çekerek, mevcut santrallerin tüm izinlerinin halihazırda alınmış olmasının yatırım süreçlerini kolaylaştırdığını vurguladı.

Hibritte bugüne kadar güneş enerjisine dayalı toplam 5 bin 183 megavat kurulu güç tahsis ettiklerini ve bu kapasitenin 1788 megavatlık kısmının halihazırda işletmeye alındığını aktaran Yılmaz, 1500 megavatlık yeni hibrit kapasite için de başvuru sürecinin başlatıldığını kaydetti. EKONOMİ SERVİSİ

500 denetim kriteri

Yılmaz, akaryakıt piyasasında kaliteyi en üst seviyeye çıkarmayı ve bunu sürdürülebilir kılmayı temel hedef olarak belirlediklerini belirterek, “Sürdürülebilirlik burada kritik bir unsur. Bu kaliteyi sürdürebildiğimiz sürece gerçekten kaliteli bir sistemden söz edebiliriz” dedi. Denetim süreçlerine ilişkin ise Yılmaz, “Tesisleri, lisanslı istasyonları ve rafinerileri sürekli denetliyoruz. ISO kalite belgelerini zorunlu hale getirdik. Yaklaşık 500 farklı denetim kriteriyle bu kaliteyi sürdürülebilir kılmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

20,298Konular
20,369Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt