Bugüne kadar 20’li yaşlarındaki kadınlarla birlikte olan ve şimdi 27 yaşındaki İtalyan model Vittoria Ceretti ile aşk yaşayan Leonardo DiCaprio,Esquire dergisine konuştu. Aktör, “50 yaşımda olmak, zamanımı boşa harcamama isteği uyandırıyor. Önümüzdeki birkaç on yılın nasıl ilerleyeceğini hayal edebiliyorum. Bu yaşta annem gibi çok daha açık sözlü olmamız gerekiyor. Çünkü hayatımın çok daha fazlası arkamda kaldı” dedi.
‘Hayat duruyor’
“Titanik” ve “Para Avcısı” gibi filmleriyle ünlü DiCaprio, yeni filmi “One Battle After Another”dan (Bir Savaştan Sonra Bir Savaş) söz ederken de çekimler sonrasında depresyona girmekten nasıl kaçındığını anlattı. Oyuncu şunları söyledi: “Bu konuda şanslıyım çünkü filmler arasında çok fazla ara veriyorum. Çünküçekimler sırasında hayat durma noktasına geliyor. Gerçek hayatınızda her şey duruyor ve arka plana atılıyor. Çok fazla çalışsaydım daha fazla endişelenirdim. Bir filmden diğerine geçerken, ‘neye geri döneceğim’ diye korkardım.”
‘Gurur duyduğum filmim: The Aviator’
Eski filmlerini nadiren izlediğini söyleyen Leonardo DiCaprdio, “The Aviator” (Göklerin Hâkimi) filminin ise kendisinde çok özel bir yeri olduğunu anlattı: “Yönetmen Martin Scorsese ile New York Çeteleri’nde çalışmıştım ve 10 yıldır Howard Hughes hakkında bir kitap taşıyordum. Neredeyse Michael Mann ile yapacaktım ama bir anlaşmazlık çıktı ve kitabı Scorsese’ye götürmek zorunda kaldım. 30 yaşındaydım. Sadece bir rolü oynamak için işe alınmış bir oyuncu olmaktan ziyade, kendimi yapımın dolaylı bir parçası olarak hissettiğim ilk seferdi.”