HABER MERKEZİ - Miami, Bali ve İstanbul arasında sürdürdüğü renkli yaşamıyla sık sık adından söz ettiren Şeyma Subaşı, bu kez rotasını Afrika'ya çevirdi.
3 yıl önce kızı Melisa Ilıcalı ile birlikte Afrika'ya giden Şeyma Subaşı bu kez duygusal bir mesaj paylaştı. Yıllar önce verdikleri sözü tuttuklarını belirten Subaşı, binlerce beğeni aldı. Subaşı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez evleniyor! Yüzüğün değeri dudak uçuklattı

Yıllar önce, geri döneceğimize söz verdik. Melisa büyüdü, onlar da büyüdü ve tekrar burada, dünyanın en büyülü yerlerinden Malawi'deyiz. Kızıma bugün onunla gurur duyduğumu ama benin onunla gurur duyup duymamamın önemli olmadığını söyledim. Önemli olan Allah'ın ona kendiyle gurur duyacağı anlar yaşatması.
Sibel Can'ın oğlu Emir Aksüt 25 yaşında! Bebeklik fotoğrafını paylaşarak kutladı

Dışarıdan bakanlar onları fakir gibi görebilir. Ama belki de... Onlar dünyanın en şanslı ruhları. Onlara dışarıdan yardım edildiği için değil, belki buna ihtiyaçları bile yok çünkü zaten her şeyle dolu olarak doğmuşlar. Sevgiyle dolu. Tevekkülle dolu. Teslimiyetle dolu ve çevrelenmiş.
Bunun bir ismi olduğunu bile bilmeden, yaşamanın en saf hali. Her ruh Yaratıcıdan, Allah'tan, kendi çizgisiyle gelir. Ve belki onların yolu bu saflık içinde yaşamaktır.

Verenlerin bizler olduğunu düşünüyoruz, belki de gerçek zengin onlar.
"EN ŞANSLI İNSANLARINDAN YAPIYOR"
Bazı hisler paylaşılamayacak kadar özeldir, ama şunu biliyorum: burada olmak, bunu görmek, bunu hissetmek... Beni dünyanın en şanslılarından yapıyor. Sonsuza kadar taşıyacağım bir hediye veriyor.

3 YIL ÖNCE DE GİTMİŞTİ
Öte yandan Subaşı 3 yıl önce kızı Melisa ile Afrika'ya gitmişti.