Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Şarkıcı Nez isyan etti! 'Sen gündeme gelmek için yuva yıkan kadınsın dediler'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6874fc68280d2d4b642c443c.jpg

HABER MERKEZİ- Rüştü Onur Atilla ile Sinem Ayyıldız, 2014'te nikâh masasına oturmuştu. Kemal ve Uygar adında iki çocukları olan çift, 10 yıllık evliliklerine 10 Haziran'da tek celsede nokta koymuştu.

'Güldür Güldür'de 'İbrahim' karakterine hayat veren 38 yaşındaki oyuncu ile şarkıcı Nez (45), boşanmadan 20 gün sonra tatil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, aşklarını ilan etmişti.

6874fbc4280d2d4b642c4423.jpg

AŞK KISA SÜRDÜ!

Instagram hesaplarından aşk pozlarını paylaşan ünlü çift, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız ayrılık kararı almıştı. Özel hayatlarıyla çok konuşulan ikili, sosyal medyada birbirini takipten çıkmıştı.

Nez, bir takipçisinin "Onur Bey'le hiç paylaşım gelmiyor" mesajı üzerine, "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık" açıklamasını yapmıştı.

Ekin Uzunlar Harbiye'de konser verdi! 'Sanki şu an Trabzon Meydanı'ndayız'

6874fb6b280d2d4b642c4420.jpg

İSYAN ETTİ

Nez sosyal medyadan kendisine yapılan yorumlara ateş püskürdü.

"Bugün yine bir sokak röportajım çıktı sevgili muhabir arkadaşlarım sayesinde. Çok gülüyorum çünkü yorumları okuyorum. Seviyorum yorumları okumayı çünkü halkın nabzını ölçüyoruz. Diyorum ki orada benim için yok six packi olmuş görüntüsü şöyle böyle önemli değil. Ben kalbe bakarım yeter ki iyi bir insan olsun. Hayvanları sevsin, kendisi gerçekten hani bana iyi davransın. Ne parasına ne pulunda hiçbirinde değilim dedim." dedi.

6874fbd5280d2d4b642c4426.jpg

"BEN YUVA YIKMADIM"

Nez konuşmasının devamında, "Yorumları okumanız lazım arkadaşlar. Sen zaten gündeme gelmek için yuva yıkan kadınsın. 500 kez söyledim hayatımda ne geçmişimde ne de geleceğimde böyle bir şey olmadı olmayacak. O yüzden içim rahat. Size kendinizi rahatlatmanız için sosyal medya değil tedavi öneriyorum psikoloji mezunu olarak." dedi.

'Survivor Memnu' sözleriyle bomba etkisi yaratmıştı! Survivor 2025 şampiyonu Adem Kılıççı'dan yeni paylaşım

icon
icon

7,097Konular
7,209Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt