Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

İstanbul Özel OKulları

benaykt

kayıtlı Kullanıcı
Katılım
25 May 2022
Mesajlar
276
Tepkime puanı
306
Puanları
2,152
Konum
istanbul
Site Adı: Gop Okulları
Site Adresi: gopokullari.k12.tr
Site Konusu: Özel okul
Açıklama;

Gaziosmanpaşa özel okullar arıyorsanız hoş geldiniz. Toplum için yararlı insanlar yetiştirmenin en önemli merkezi hiç şüphe yok ki okullardır. İnsan pek çok şeyi okulda öğrenir ve okulda öğrendiği bilgilerle hayatına yön verir. Okulların ne derece etkili oldukları konusunda ise eğitim sisteminin önemli bir yeri vardır.

logo_h.png


Gaziosmanpaşa Özel Okullar

Eğitim sisteminin birey üzerinde çok büyük katkısı vardır. En önemlisi çocuklara önemli kültürel değerler aşılanır, güzel davranışlar kazandırılır. Okul hayatının çocuğa kazandırdıklarını dört madde ile açıklayabiliriz. Problem çözme, eleştirel bakış açısı, empati kurma, deneme – yanılma gibi. Gaziosmanpaşa özel okulları, İyi bir eğitim kadrosunu bünyesinde barındırır.

İstanbul Özel Okullar

İstanbul özel okullar arasında yer alan Gaziosmanpaşa özel okullarına gopokullari.k12.tr aracılığıyla ulaşmak mümkündür. Çocuklar için özel olarak oluşturulmuş 20 kişilik sınıflarda teknoloji destekli eğitim fırsatından yararlanabilmek için geç kalmayın. Bu okulda ayrıca çeşitli etkinlikler olmakta, spor salonu bulunmaktadır. Tüm detaylar gopokullari.k12.tr ‘de sizleri bekliyor.
 
1,672Konular
1,783Mesajlar
39Kullanıcılar
DuRuSon üye
Üst Alt