Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Önce eziyet sonra ziyafet

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
688bf288a24008c540a898d2.jpg

Dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Justin Timberlake, İstanbul İTÜ Stadyumu’nda binlerce hayranıyla buluştu. Konser öncesinde alanı dolduran kalabalık nedeniyle adeta izdiham yaşandı. Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konserde bazı kişiler biletli olmasına rağmen içeri giremedi. Girişlerin tek kapıdan yapıldığı alanda, konser saati yaklaşırken sanatçının kapıda kalan hayranları, barikatları aşmak için büyük çaba gösterdi. Bazı kişiler ise izdihamdan dolayı isyan ederek, kapıdan döndü. İçeri giremeyen kişiler, sosyal medyadan etkinliği eleştiri yağmuruna tutarak, organizasyon şirketine dava açacaklarını belirtti. Timberlake ise konserin geç başlamasından dolayı hayranlarından özür diledi. Organizasyon yetkilileri, sanatçı ve konserle alakalı terör saldırısı ihbarı olduğunu belirterek, yoğun güvenlik önlemlerinden dolayı aksaklıklar yaşandığını açıkladı. Emniyet Yetkilileri ise bu iddiaları yalanladı.

Sanatçı ise, “Geciktiğimiz için üzgünüz ama öğrendik ki birçok kişi kapıda uzun süre beklemek zorunda kalmış. Herkesin gösterinin tamamını izleyebilmesini istedim” dedi. Fenomen şarkılarıyla performansında büyük coşku yaşatan sanatçı, “Türkiye, İstanbul, hepiniz harika görünüyorsunuz. En iyi performansımızı belki de sona sakladık. Çünkü bu, turnenin son gösterisi! Çok uzun bir turneydi. İnanılmazdı. Bu hayali çocukken kurmuştum. Ama yüzlerinizi gördüğümde, beni izlemeye geldiğinizi gördüğümde, her şeye değiyor. Ve tüm kalbimle şunu bilin istiyorum; hepiniz, Tennessee’li bir çocuğun hayalini gerçekleştirdiniz. Seni seviyorum İstanbul” açıklamasını yaptı. -SEÇKİN ŞENVARDAR

icon
icon

7,888Konular
8,001Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt